Νέα - News | Νέα Υπηρεσία από το site μας: Προβεβλημένες Αγγελίες.
03.03.2011 
 

Προβεβλημένες Αγγελίες με μόνο 48 ευρώ ανά έτος! (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.

Αγαπητοί φίλοι,

Οι Όροι Χρήσης των Δωρεάν Αγγελιών στα forums μας, εδώ και πολλά χρόνια αναφέρουν: "Οι Δωρεάν Αγγελίες είναι διαθέσιμες σε όλα τα εγγεγραμένα μέλη του forum μας. Η εγγραφή στο forum μας είναι, φυσικά, εντελώς δωρεάν. Δεν επιτρέπεται όμως η χρήση των Δωρεάν Αγγελιών για εμπόριο, συστηματική πώληση ή αγορά καινούργιων ή μεταχειρισμένων ειδών. Όποιος επιθυμεί κάτι τέτοιο μπορεί να απευθυνθεί στο greekdragster.com για να ενημερωθεί για την αντίστοιχη χρέωση."

Θεωρούμε ότι αυτοί οι όροι είναι σαφείς και δίκαιοι, αφού:

  1. Επιτρέπουν σε όλους να τις χρησιμοποιήσουν για να πωλήσουν ή να αγοράσουν σε μη επαγγελματική βάση.
  2. Ταυτόχρονα, απαιτούν από αυτούς που επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν συστηματικά, ένα μικρό αντίτιμο, το οποίο καλύπτει ένα μέρος των εξόδων συντήρησης του site μας.

Ευτυχώς, μέχρι σήμερα, ελάχιστα μέλη είναι αυτά που δεν σεβάστηκαν τους όρους αυτούς, και κατ' επέκταση εμάς και τη δουλειά μας.

Σήμερα λοιπόν με την ανακοίνωση αυτή, σας υπενθυμίζουμε τους κανόνες αυτούς. Ταυτόχρονα σας ανακοινώνουμε μια νεά υπηρεσία, τις Προβεβλημένες Αγγελίες. Σε αυτές, μπορείτε να δημοσιεύεται σχεδόν απεριόριστες αγγελίες επί ένα χρόνο, με το ελάχιστο αντίτιμο των 48 ευρώ ανά έτος. Οι Προβεβλημένες Αγγελίες εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα του site μας, στη δεξιά πλευρά των μηνυμάτων των forums, εξασφαλίζοντας έτσι τη σίγουρη αναγνωσιμότητα από την πλειοψηφία των επισκεπτών του site μας.

Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να εγγραφείτε σε αυτή τη νέα υπηρεσία, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε

 
 
Execution & Transfer Time: 0,010 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.