Νέα - News | Δελτίο Τύπου της ΟΜΕ σχετικά με την Αθλητική Αναγνώριση της Α.ΜΟΤΟΕ.
29.03.2011 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ Α.ΜΟΤΟΕ

1. Η ΟΜΕ χαιρετίζει, την κίνηση του κράτους, να προβεί στην αθλητική αναγνώριση ομοσπονδίας μοτοσικλέτας.
2. Εκφράζει, όμως, την λύπη και την αγανάκτηση τόσο των μελών της – αθλητικών σωματείων, όσο και των πολυπληθών αθλητών της, για την κίνηση αυτή της ΓΓΑ και του αρμοδίου Υπουργό, να πραγματοποιηθεί αυτό, εν κρυπτώ, τη στιγμή που δύο, ήταν, οι ενδιαφερόμενοι.
3. Εκφράζουμε την εδραία πεποίθηση, ότι η συγκεκριμένη πράξη της Διοίκησης, μεσούντων μάλιστα των προκηρυχθέντων, από την ομοσπονδία μας, για το έτος 2011, Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων, καθώς και χρηματικών αμοιβών, για την οικονομική ενίσχυση των οδηγών και των σωματείων, ΔΕΝ θα εμποδίσει την τέλεση και ολοκλήρωση αυτών, κατά τα προγραμματισθέντα και προκηρυχθέντα, από την αρχή της τρέχουσας χρονιάς. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ΜΗΝ συμβεί κάτι τέτοιο και να κλείσει με τρόπο ομαλό και η εφετεινή, αθλητική δραστηριότητα, της ΟΜΕ, όπως τα προηγούμενα χρόνια.
4. Έστω και από τη θέση αυτή, η ΟΜΕ θα παλέψει να ΜΕΤΑΤΑΓΕΙ από την Γ.Γ.Α, από την Ε’ κατηγορία αθλήματος, η μοτοσικλέτα, τουλάχιστον στην κατηγορία Γ’, ούτως ώστε να έχουν οι αθλητές και τα σωματεία το δικαίωμα οικονομικής ενίσχυσης από το κράτος καθώς και τα προνόμια των πρωταθλητών, των άλλων αντίστοιχων κλάδων, οι πρωταθλητές μοτ/τας, όλων των κατηγοριών των αγώνων, όπως και οι Εθνικές Ομάδες μοτ/τας.
5. Θα ανακοινωθεί σύντομα, τόπος και χρόνος πραγματοποίησης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των μελών και αθλητών της ΟΜΕ, ώστε να λυθούν όλες οι απορίες και τα ερωτήματα και να παρθούν συλλογικά, όλες οι αναγκαίες αποφάσεις, καθώς παρακολουθούνται οι εξελίξεις στενά, με γνώμονα το καλό και τη πρόοδο του δίκυκλου μηχανοκίνητου αθλητισμού.
28-3-2011

Από το γραφείο τύπου

 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.