Ελληνικοί Αγώνες Dragster και RWYB - Greek Drag and RWYB Races | Δ.Τ: 2-3 Μαρτίου Drag Day στο αεροδρόμιο της Σπάρτης.
15.02.2013 
 

Sparta  Is  Back!

Για πρώτη φορά, πέρυσι το Νοέμβριο στο αεροδρόμιο της Σπάρτης, διοργανώθηκε Drag Day και έγινε χαμός! Έτσι λοιπόν ήταν επόμενο όλοι να αναζητούν το δεύτερο να έρθει γρήγορα και εμείς μαζί με την ΛΑΣ , τους το ξαναφέρνουμε  το σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου.

Το πρώτο, λοιπόν, σαββατοκύριακο του Μαρτίου οι ΦΙΜΑ-ΑΣΗ και ΛΑΣ θα διοργανώσουν το 2ο Drag Day Σπάρτης με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Από το πρωί έως την δύση του ηλίου κάθε μέρα όλοι όσοι βρεθούν εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περάσματα και δυνατές κόντρες από τα δυνατότερα αμάξια και μοτοσυκλέτες της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Για δηλώσεις συμμετοχών στα αυτοκίνητα θα πρέπει να στέλνετε email στο  diakakisnick@yahoo.com με το ονοματεπώνυμο σας , την κατηγορία , το αμάξι , την πόλη και το κινητό τηλέφωνο. Επίσης πρέπει να καταθέσετε 80ε στην εμπορική τράπεζα (49638264 Διακακης Νικος) και να κρατάτε την απόδειξη της τράπεζας μαζί σας στον διοικητικό έλεγχο του Σαββάτου.

Για τις μοτοσυκλέτες, όσοι οδηγοί είχαν αγωνιστική άδεια απο πέρυσι να την ανανεώσουν άμεσα μέσω του σωματείου που ανήκουν. Όσοι οδηγοί θέλουν να βγάλουν για πρώτη φορά αγωνιστική άδεια να ακολουθήσουν τις οδηγίες από το site amotoe.gr , και να στείλουν τα χαρτιά των γιατρών το αργότερο μέχρι την τρίτη 26/02 σε οποίο σωματείο επιθυμούν.

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας στις μοτοσυκλέτες  θα πρέπει να έχουν γίνει τα παρακάτω:

  1. Να δηλωθείτε ηλεκτρονικά μέσω των σωματείων σας.
  2. Να στείλετε email στο diakakisnick@yahoo.com (ονοματεπώνυμο  - μηχανή - κατηγορία - πόλη - κινητό)

Περισσότερες πληροφορίες στα 2810301289 και 6972872983.

Διακάκης Νίκος

 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE
 
 
Execution & Transfer Time: 0,001 secs.
© greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since Oct 2001.