Αγώνες - Races | Nitrolympics 2003 - Hockenheim
25.08.03 
 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ
ΑΓΩΝΑΣ
NITROLYMPICS 2003
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
22 έως 24 ΑΥΓΟΣΤΟΥ 2003
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
HOCKENHEIM
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
-

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ PRO STOCK BIKE - PRO STOCK BIKE ENTRIES

ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA

Ο Αντώνης Ζαφειριάδης αγωνίστηκε με το SUZUKI GABRIEL στην κατηγορία PRO STOCK BIKE στον αγώνα Nitrolympics 2003 στην πίστα του Hockenheim πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πρώτο προκριματικό βρισκόταν στην τέταρτη θέση διανύοντας τα 402 μέτρα σε 8.365 δευτερόλεπτα με 257.23 χλμ/ω ταχύτητα εξόδου. Στο δεύτερο προκριματικό βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του πετυχαίνοντας 8.168 δευτερόλεπτα με 231.12 χλμ/ω ταχύτητα εξόδου.

Με αυτή την επίδοση κατατάχθηκε 10ος από τους 13 (αφού οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι βελτίωσαν περισσότερο την επίδοσή τους) και δεν συμμετείχε στις κόντρες για ένα δέκατο του δευτερολέπτου περίπου. Φυσικά και οι δύο χρόνοι είναι σαφώς καλύτεροι από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας Open.

Συγχαρητήρια στον Αντώνη Ζαφειριάδη που διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό dragster! Εμείς του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Είναι κρίμα που κανείς δεν μας ενημέρωσε από το περιβάλλον του Αντώνη (μάθαμε τα νέα από το internet) ώστε να σας ενημερώσουμε πιο έγκαιρα.

Ο Ηλίας Ντέβελης, για άλλη μία φορά, φρόντισε να μας προμηθεύσει με φωτογραφίες αμέσως μόλις γύρισε από το Hockenheim! Ηλία σ' ευχαριστούμε και πάλι.

-

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς 
-