Αγώνες - Races | Easter ThunderBall 2005 - Santa Pod
28.03.05 

 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
EASTER THUNDERBALL 2005
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
25 - 28.03.2005
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
SANTA POD
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZER
S.P.R.C.

ΠΟΛΥΜΕΣΑ - MULTIMEDIA

Το Easter Thunderball που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 28 Μαρτίου στη Santa Pod είχε πολύ ενδιαφέρον.


Thomas Nataas

Ο Νορβηγός Thomas Nataas έκανε τη πρώτη του νίκη στο 2005 Pro Fuel Shootout απέναντι στον Andy Carter έχοντας μόλις 50 εκατοστά να τους χωρίζουν απο την γραμμή του τερματισμού.

 


Roger Johansson

Στη κατηγορία Pro Modified ο Roger Johansson απο την Σουηδία πήρε την νική αν και προς το τέλος του αγώνα το αυτοκίνητο του γέμισε καπνούς που δημιουργήθηκε απο πρόβλημα στην αντλία λαδιού.
Dave Wilson

Στα Top Methanol νικητής αναδείχθηκε ο Dave Wilson σημειώνοντας νέο MSA Championship ρεκόρ με 5.500 στον τελικό, το οποίο κατείχε ο Rob Turner ο οποίος το είχε σημειώσει στον προηγούμενο γύρο! Σύμφωνα με τους κανονισμούς του MSA και οι δύο οδηγοί θα πάρουν πόντους για την πραγματοποίηση ρεκόρ.Steve Venables

Στη κατηγορία Super Street Bike, ο Steve Venables κέρδισε τον τελικό κάνοντας το πρώτο πέρασμα 7δευτερολέπτων στα SSB με χρόνο 7.742δευτ. και ταχύτητα εξόδου 193.20μαω.


Ian King

Επίσης στις moto, ο Ian King πήρε εύκολα την πρώτη θέση στην κατηγορία Top Fuel Bike ενώ ο Chris Hall και Gary Jones ήταν οι νικητές για τις κατηγορίες Funny Bike Comp Bike αντίστοιχα. Στα 9.50Bike, το θέμα ήταν οικεγενειακό αφου ο Steve and Paul Coombs βρέθηκαν στον τελικό, με νικητή τον πρώτο.

Κείμενο - Φωτογραφίες: Eurodragster
Μετάφραση - Επιμέλεια: Α. Παπαδόπουλος