Αγώνες - Races | 4th Drag Race 2005 - Serres
11.09.05 

 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ - RACE ID
ΑΓΩΝΑΣ - RACE
4TH DRAG RACE 2005
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - DATE
10 - 11.09.2005
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ - TRACK
SERRES
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ORGANIZER
LENOTH - LAMS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ENTRIES & RESULTS
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - APPLICATION FORM
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ & ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ - ENTRIES & CLASSIFICATION

1η ημέρα του αγώνα.
Ολοκληρώθηκαν και τα 2 χρονομετρημένα προκριματικά σε αυτή την αρκετά ζεστή 1η ημέρα του αγώνα στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Αύριο στις 9 περίπου το πρωί θα ξεκινήσουν οι κόντρες (eliminations).

Στις μοσοτυκλέτες είχαμε καλές επιδόσεις αλλά και μία έξοδο. Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Σβραχνός έκανε νέο Πανελλήνιο με χρόνο 7,8x αλλά δεν μπόρεσε να φρενάρει και έπεσε στα συρματοπλέγματα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμό. Ο Αντώνης Ζαφειριάδης πέτυχε νέα προσωπική επίδοση με 8,026. Στην κατηγορία 5 ο Γιάννης Σαρλής έκανε 9,2 ενώ ο Χρήστος Αγαπίδης 9,0. Στην κατηγορία 4 είχαμε νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον Αλέξανδρο Πούλο με 9,4χ ενώ ο Λουκάς Κουζουλόγλου πέτυχε 9,6. Στην κατηγορία 3 ο Νίκος Τζανιδάκης πέτυχε 10,5. Στη 2,2 ο Νικολόπουλος πέτυχε 12,6 ενώ ο Τζανιδάκης 12,8. Στη Mini Open ο Ασπιώτης έκανε χρόνο 14,3.

Στα αυτοκίνητα οι συμμετοχές ήταν λιγοστές. Στην Open κατηγορία ο Μάκης Νεφραίμ προηγείται με πέρασμα στα 8,4. Ο Δημήτρης Ανδρουλάκης έκανε 9,9 αλλά έσπασε ο ιμάντας του blower. Ο Μότης με το Topolino από τα παλιά, έκανε περάσματα στα 10,9. Στην Τ2 ο Δημήτρης Ρούμελης έκανε ξερό εντεκάρι, ο Γιώργος Τζαμπάζογλου 11,3 στα ελεύθερα και ο Νίκος Γασπαράτος επίσης 11,3 στα προκριματικά.

2η ημέρα του αγώνα.
Με πολύ καλό καιρό και αρκετό κόσμο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Τη μεγάλη κατηγορία στις μοτο κέρδισε ο Αντώνης Ζαφειριάδης της ομάδας Gabriel με νέο προσωπικό του ρεκόρ 7,9x. Δεύτερος ο Κώστας Μιχαηλίδης της Power House με επίσης προσωπικό του ρεκόρ 8,1. Τρίτος ο Σταύρος Σβραχνός ο οποίος στον ημιτελικό αποκλείστηκε από τον Κώστα Μιχαηλίδη λόγω χειρότερου χρόνου αντίδρασης.

Ο "Κοντός", ο Θόδωρος Μιχαηλίδης μας τρόμαξε αφού είχε ένα ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα η μηχανή τον τράβηξε δεξιά προς τον τοίχο, ακούμπησαν τα ροδάκια από το wheelie bar στο τοιχείο και η μηχανή ανατράπηκε. Ο Θόδωρος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθαρά για προληπτικούς λόγους, και μετά από μία ώρα επέστρεψε στην πίστα. Χαρακτηριστικό για τη διοργάνωση είναι ότι το ασθενοφόρο έφτασε ΑΜΕΣΑ στο σημείο του ατυχήματος, ένδειξη ετοιμότητας και καλής προετοιμασίας της ΛΕΝΟΘ! Τα ατυχήματα τέτοιου τύπου είναι συχνότατα στο εξωτερικό.

Στην κατηγορία 5 ο Μανέτας έκανε προσωπικό ρεκόρ 8,7. Ο Πετρίδης στο πρώτο πέρασμα της μοτο που έφερε από τη Σουηδία έκανε 9,2 και αναμένεται να προταγωνιστήσει στους επόμενους αγώνες. Στις υπόλοιπες κατηγορίες δεν υπήρξαν εκπλήξεις.

Στα αυτοκίνητα ο Δημήτρης Ρούμελης έκανε ένα απίστευτο πανελλήνιο ρεκόρ με 10,7! Στην Open ο Δημήτρης Ανδρουλάκης αποκλείστηκε από το Μότη που έκανε 10,6. Ο Μάκης Νεφραίμ, δεν είχε φυσικά αντίπαλο να τον κοντράρει. Ο Νίκος Γασπαράτος έκανε επίσης 10,7 στην Τ3!

Λυπόμαστε αλλά δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, θα ανεβάσουμε σύντομα το αρχείο των χρόνων. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι αγωνιζόμενοι θα κατέβουν ΟΛΟΙ στον επόμενο αγώνα dragster, γεγονός ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!