Νέα - News  
   

 Λεπτομέρειες από την προετοιμασία των ομάδων για τον 4ο αγώνα dragster.

24.06.02

Πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά τα νέα που αφορούν στις συμμετοχές του 4ου αγώνα dragster.

Νέα συμμετοχή στην κατηγορία Open.
Όπως πληροφορηθήκαμε από τον κύριο Λουκά Τζιβελέκη, η ομάδα των κυρίων Λούκου, Αλέπη και Τζιβελέκη θα αγωνιστεί και στην κατηγορία Open. Το όπλο τους μία Ascona 400 με μοτέρ από WRC και η ιπποδύναμή της περίπου 600 άλογα.

Πολλά συγχαρητήρια και στην ομάδα αυτή που κατεβάζει δεύτερο αυτοκίνητο ενισχύοντας το πρωτάθλημα.

Σημαντικά βελτιωμένο το Uno της ομάδας των κυρίων Ρούμελη και Μπαρέση.
Από τους κυρίους Ρούμελη και τον κύριο Μπαρέση πληροφορηθήκαμε ότι κατάφεραν να μεταφέρουν τη δύναμη του μοτέρ στο δρόμο. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

"Η προετοιμασία είναι δύσκολη με αυτή την ζέστη, αλλά το πάθος για τους αγώνες είναι μεγάλο.
Τα νέα είναι λίγα αλλά πιστεύουμε σημαντικά.

Έχουμε κάνει επιτέλους τις αλλαγές που θέλαμε, στην μετάδοση, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στο να φανεί η δύναμη του κινητήρα.

Κάτι άλλο που μας απασχολεί,είναι η καλύτερη ψύξη του αέρα εισαγωγής του κινητήρα. Έχουμε σκεφτεί κάποιες λύσεις, τις οποίες θα εφαρμόσουμε."

Όπως έχουμε γράψει και στην παρουσίαση της ομάδας αυτής, σημαντικότερη και από τις διακρίσεις της είναι η τακτική της παρουσία σε κάθε αγώνα. Εμείς τους ευχόμαστε το πάθος τους αυτό να μην σβήσει ποτέ και φυσικά αναρωτιόμαστε τι χρόνο θα πετύχει το Uno αν ξεκινήσει σωστά... : )

Βελτιωμένο το Opel του κυρίου Γιάννη Ζερζελίδη.
Ο κύριος Φίλιππος Παπαφιλίππου γράφει στα forums:

"Είμαι στην Ξάνθη και προσπαθώ να κάνω με το Μιχάλη ένα πανέμορφο αγωνιστικό να πάει λίγο πιο δυνατά. Αν καταλάβατε καλά είναι το Opel του κυρίου Γιάννη Ζερζελίδη που στη προσπάθεια για βελτίωση του απόλυτου χρόνου του (13.1sec) κατέφυγε στη λύση της τοποθέτησης ενός EFI Euro1. Σίγουρα το μοτέρ του Opel δεν βοηθάει την κατάσταση αφού ανήκει στη δεκαετία του 1970 και έχει μόνο 4 κυλίνδρους και μαντεμένια κεφαλή συνεπώς είναι μια δύστροπη γρια γιαγιά αλλά και μόνο η προσπάθεια του Γιάννη να αναμετρηθεί με τα τέρατα BMW Μ3 και M5 της Α3 αξίζει συγχαρητήρια από όλους μας."

Εμείς τι άλλο να πούμε; Καλή επιτυχία στον κύριο Ζερζελίδη!

Νέα συμμετοχή στην κατηγορία T4.
Από το ίδιο μήνυμα του κυρίου Παπαφιλίππου πληροφορηθήκαμε ότι ο κύριος Νίκος Λέκκας θα συμμετάσχει στην κατηγορία Τ4 με την πανέμορφη και εντυπωσιακή GM Buick του με στόχο να κατεβάσει το χρόνο που είχε πετύχει στον 2ο αγώνα dragster στην Τρίπολη.

Ένας ζωντανός θρύλος και πάλι αγωνιζόμενος.

Καλή επιτυχία σε όλους!! Εμείς συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για τον επόμενο αγώνα.

 

dragnews.gr