Νέα - News  
   

 Λεπτομέρειες από την προετοιμασία των ομάδων για τον 4ο αγώνα dragster.

26.06.02

Νέες πληροφορίες που αφορούν στους αγωνιζόμενους φτάσανε σε μας και φυσικά στις μεταφέραμε.

Η συμμετοχή του κυρίου Λέκκα με την πανέμορφη GM Buick.
Ο κύριος Λέκκας "φόρεσε" στην Buick του, ηλεκτρικά EFI 6. Στην εκκίνηση θα χρησιμοποιήσει anti-lag ώστε να ξεκινήσει, αυτή τη φορά, με πολύ πίεση και να κυνηγήσει έναν αρκετά καλό χρόνο. Ακόμα, η Buick έχει ελαφρύνει τουλάχιστον κατά 250 κιλά.

Στην ερώτησή μας αν θα χρησιμοποιήσει wheelie bar, μας απάντησε ότι σε αυτό τον αγώνα δεν θα χρειαστεί, αλλά στο άμεσο μέλλον η τοποθέτησή του είναι απαραίτητη. Όπως μας είπε, επιφυλάσσει μια πολύ όμορφη έκπληξη σε όλους τους φίλους των αγώνων dragster για τον μεθεπόμενο αγώνα.

Σημαντικά βελτιωμένο το Ford Sierra Cosworth 4X4 του κυρίου Μάκη Νεφραίμ.
Το όπλο του κυρίου Μάκη Νεφραίμ έχει δυναμώσει σημαντικά. Επιπλέον και αυτό θα ξεκινήσει με anti-lag και πολύ πίεση κυνηγώντας έναν αρκετά καλύτερο χρόνο. Σίγουρα και η BT κατηγορία θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ισχυρότερο το Ford Escort Cosworth MK2 του κυρίου Μιχάλη Αντωνίου.
Και το αυτοκίνητο του κυρίου Μιχάλη Αντωνίου θα κατέβει σαφώς βελτιωμένο. Όπως μάθαμε, αυτή τη φορά το Ford θα έχει πολύ δύναμη (λες και τις προηγούμενες φορές δεν είχε.. ) και επιπλέον θα ξεκινήσει και αυτό με anti-lag!!! Αν θυμηθούμε ότι και ο κύριος Σαχανάς θα τρέξει με anti-lag, άντε να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται η άσφαλτος στο σημείο της εκκίνησης μετά το διήμερο... ; )

Κάτι ακόμα. Κύριε Μιχάλη Αντωνίου είχες δίκιο. Το MK2 όντως σπινάρει στην εκκίνηση... : )

400+ άλογα με 45 kgr ροπής έβγαλε η BMW E30 του κυρίου Δημήτρη Ανδρουλάκη.
Ναι, καλά διαβάσατε!!! 405 άλογα και 45 κιλά ροπής έβγαλε ο κύριος Τσακανίκας από το ατμοσφαιρικό μοτέρ του κυρίου Δημήτρη Ανδρουλάκη ο οποίος θα κατέβει στον αγώνα πανέτοιμος.

Τι να πούμε; Δύο σκέψεις περνάνε από το μυαλό μας. Η πρώτη: τι χρόνο θα κάνει ο κύριος Ανδρουλάκης. Η δεύτερη: ".. είναι τρελλοί αυτοί οι Έλληνες..." : )

Καλή επιτυχία σε όλους!! Εμείς συνεχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για τον επόμενο αγώνα.

 

dragnews.gr