Νέα - News  
   

 Μόλις επιστρέψαμε από τον τέταρτο αγώνα dragster στις Σέρρες.

01.07.02

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Αργά το βράδυ γυρίσαμε από τον πιο επεισοδιακό αγώνα dragster της χρονιάς. Η τρομερή ζέστη είχε σαν αποτέλεσμα πολλά αυτοκίνητα να παρουσιάσουν προβλήματα. Ακόμα ο χρόνοι στις μοτοσικλέτες και στα αυτοκίνητα δεν κατέβηκαν. Η μόνη εξαίρεση το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του κυρίου Μιχάλη Αντωνίου στην Τ3 (χωρίς να υπολογίζουμε τους χρόνους της Τ3 του 2001 όπου έτρεχαν τα τετρακίνητα του κυρίου Δημητριάδη και Σαχανά).

Ο κύριος Λέκκας, ο μεγάλος άτυχος του διημέρου, ο οποίος δεν πρόλαβε να κάνει ούτε ένα πέρασμα!! Το πανέμορφο GM Buick του έκαψε φλάντζα στις δοκιμές αφού σήκωσε πίεση 35 psi!!! Κρίμα γιατί το αυτοκίνητο αυτό θα έκανε φανταστικό χρόνο, χρόνο που κανείς δεν θα περίμενε...

Όπως ο ίδιος μας είπε, αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Θα προετοιμαστεί καλύτερα για τον επόμενο αγώνα της Τρίπολης όπου θα φοράει το σωστό σασμάν και την σωστή τουρμπίνα. Στέλνει χαιρετίσματα μέσω του site μας, στο γιό του το Μάρκο και τον καλεί στην Ελλάδα στον επόμενο αγώνα, υποσχόμενος έναν πολύ καλό χρόνο!!!

Αφού ο απόλυτος χρόνος δεν έσπασε, ο κύριος Παπαφιλίππου θα είναι αυτός που θα τρέξει στη Santa Pod το Σεπτέμβρη. Και εδώ όμως υπάρχουν νέα. Έχουν βρεθεί και άλλοι χορηγοί, κι έτσι και ο κύριος Σαχανάς θα τρέξει στη Santa Pod. Όπως μας είπε ο κύριος Παπαφιλίππου, την καθοδήγηση της ομάδας έχει αναλάβει ο κύριος Λέκκας, ο πλέον κατάλληλος για τέτοιου είδους αγώνες. Η εμπειρία του κυρίου Λέκκα είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη και γι΄ αυτό και έχει αναλάβει αυτό το έργο.

Εμείς καλούμε και άλλους χορηγούς να βοηθήσουν ώστε να σταλεί και μοτοσικλέτα στη Santa Pod.

Αυτά τα λίγα για την ώρα, θα επανέλθουμε σύντομα με πολλές λεπτομέρειες.

 

dragnews.gr