Νέα - News  
   

 Μία ανάσα πριν τον 6ο αγώνα dragster 2002 που θα γίνει στην Τρίπολη.

25.10.02

Οι μέρες πέρασαν και επιτέλους έφτασε το Σαββατοκύριακο που τόσο περιμέναμε! Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, μην χάσετε τον καλύτερο αγώνα της χρονιάς, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Οι 110 συμμετοχές υπόσχονται άφθονο θέαμα και εξαιρετικές κόντρες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα αυτοκίνητα, εκτός της κατηγορίας Α2, όλες οι κατηγορίες είναι συμπληρωμένες. Στα αυτοκίνητα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών: 62! Πλάι στα ελληνικά θηρία θα αγωνιστεί και μια πολύ δυνατή κυπριακή συμμετοχή καθώς και τα τρία οκτακύλινδρα θηρία από την Αγγλία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις συμμετοχές αυτού του αγώνα.

Δεν είναι μυστικό ότι σε όλες τις κατηγορίες, στις μοτοσικλέτες και στα αυτοκίνητα, οι αγωνιζόμενοι κατεβαίνουν για νέα ρεκόρ. Δεν αναφέρουμε λεπτομέρειες σεβόμενοι την επιθυμία των ομάδων. Περιμένουμε όμως πάρα πολύ καλούς χρόνους σε όλες τις κατηγορίες. Βλέπετε, ο ενθουσιασμός των οδηγών που ζήσαν από κοντά την Santa Pod δεν έχει σβήσει. Ακόμα, πολλές από τις ομάδες που εργάζονταν σκληρά όλο το χρόνο έχουν λύσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Επιπλέον, ο καιρός είναι αρκετά κρύος και ευνοεί τα καλά περάσματα. Έτσι, με λίγη τύχη θα παρακολουθήσουμε πολλά πανελλήνια ρεκόρ.

Όσοι από εσάς θέλετε να βρείτε θέση στην κερκίδα, την Κυριακή πρέπει να έρθετε πολύ νωρίς αφού η προσέλευση του φίλαθλου κόσμου θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Στην κερκίδα και πάλι θα έχουμε την πολύ δυνατή παρουσία του TFRC.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι θα καλύψει τον αγώνα ο ALPHA και ελπίζουμε και δημοσιογράφοι από το ΒΗΜΑ.

Σας περιμένουμε όλους στην πίστα!

dragnews.gr