Νέα - News  
   

 Δημιουργία αρχείου με τα Πανελλήνια Ρεκόρ - The creation of pan-hellenic records file.

10.02.03

Πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η δημιουργία και σωστή ενημέρωση του αρχείου με τα πανελλήνια ρεκόρ ανά κατηγορία. Το αρχείο αυτό μπορείτε να το δείτε στην κατηγορία "Αγώνες > Ρεκόρ".

Αρχικά δημιουργούμε το αρχείο με τον καλύτερο χρόνο στα 402 μέτρα και την μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου στην ίδια απόσταση. Σκοπεύουμε να επεκτείνουμε το αρχείο και να συμπεριλάβουμε και άλλες επιδόσεις όπως χρόνος και ταχύτητα στα 200 μέτρα, στα 18 μέτρα καθώς και χρόνο αντίδρασης.

Το αρχείο με τα πανελλήνια ρεκόρ στις επιδόσεις εκτός των 402 μέτρων δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο και σωστό αφού για το πρωτάθλημα 2002 η ΛΕΝΟΘ δεν κατέγραφε τέτοιους χρόνους. Αυτό όμως δεν αποτελεί ουσιαστικό πρόβλημα αφού έτσι κι αλλιώς οι χρόνοι φέτος θα κατέβουν αρκετά και το αρχείο αυτό, του χρόνου τέτοια εποχή, θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Το dragnews.gr έχει στα χέρια του τους χρόνους από πέντε αγώνες του 2001, μέσα από τις σελίδες της ΛΕΝΟΘ, καθώς και τους χρόνους από τους επτά αγώνες του 2002. Ψάχνουμε όλα τα αρχεία, αγώνα προς αγώνα και καταγράφουμε την καλύτερη επίδοση ανά κατηγορία. Τα ρεκόρ αυτά που εμφανίζουμε, ειδικά στην αρχή, μπορεί να είναι λανθασμένα. Γι' αυτό το λόγο παρακαλούμε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και οποιονδήποτε άλλο φίλαθλο έχει τεκμηριωμένη αντίρρηση, να επικοινωνήσει μαζί μας αναφέροντάς μας το λάθος αλλά και τη σωστή επίδοση καθώς και το πότε έγινε αυτή.

Ευχαριστούμε

The proccess of the creation and completion of the pan-hellenic records file has been initiated. This file is located in "Αγώνες > Ρεκόρ" category.

 

dragnews.gr