Νέα - News  
   

 Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου απέχει από τα dragster μέχρι νεωτέρας.

23.06.03 


Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Φίλιππο Παπαφιλίππου μάθαμε ότι θα απέχει από τους αγώνες dragster μέχρι νεωτέρας. Οι λόγοι της αποχής του αυτής είναι προσωπικοί και θα τους ανακοινώσει στο άμεσο μέλλον.

Ακόμα μας ζήτησε να διευκρινίσουμε ότι ο λόγος που δεν έτρεξε με το Lotus στις Σέρρες και στην Κρήτη δεν είναι ζημιά στο μοτέρ όπως έχει γραφτεί στον περιοδικό τύπο. Το Lotus έχει ζημιά, μικρής έκτασης, στη μετάδοση και πιο συγκεκριμένα στη "χελώνα", που επιδιορθώνεται εύκολα σε λίγες ημέρες.

"Δεν έτρεξα ούτε στις Σέρρες ούτε στην Κρήτη με το Lotus διότι και τα δύο μέρη, απλά, είναι ακατάλληλα για το Lotus" μας είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτησή μας για τον ανταγωνισμό και το πανελλήνιο ρεκόρ που κατέχει μας είπε ότι εφ' όσον κάποιο αυτοκίνητο πλησιάσει το χρόνο του ή και τον ξεπεράσει τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επανέλθει.

Άσχημα λοιπόν τα νέα αφού οι φίλαθλοι, τουλάχιστον στον αγώνα του Ελληνικού, δεν θα μπορέσουν να θαυμάσουν ένα από τα δυνατότερα και πιο όμορφα αυτοκίνητα του ελληνικού dragster.

 

dragnews.gr