Νέα - News | Athens Xtreme Motorsports Madness 2003 Press Release.
27.09.03 
 

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο χώρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου η ASM Pro Racing παρουσιάζει ένα χρόνο μετά το Athens Motorcycle Madness μια κορυφαία εκδήλωση ακραίου μηχανοκίνητου αθλητισμού σε συνδυασμό με ένα διήμερο εκθεσιακών και άλλων εκδηλώσεων που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τον πιο απαιτητικό Έλληνα θεατή.

Στο Athens Xtreme Motorsports Madness 2003 Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:
• Επιδείξεις από τους κορυφαίους Αμερικανούς και Ευρωπαίους αθλητές και performers στο χώρο των ακραίων motorsports.
• Show από Jet Car 10000HP, Top Fuel Bike 1000HP, Bigfoot 17 Monster Truck, Stunt riders, Extreme Motocross Jumpers
• Παρουσιάσεις των τελευταίων μοντέλων μοτοσικλετών με δυνατότητα να δοκιμάσετε μια από αυτές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με απόλυτη ασφάλεια
• Έκθεση αξεσουάρ και εξοπλισμού αυτοκίνητου και μοτοσικλέτας
• Διαγωνισμούς ηχοσυστημάτων, δυναμομετρήσεις, καλλιστεία μοτοσικλετών
• Απόπειρα ρεκόρ Guiness για το μεγαλύτερο burnout
Όλα αυτά σε ένα χώρο ειδικά προετοιμασμένο και διαμορφωμένο από την ASM Pro Racing, την εταιρεία με την πολυετή διεθνή εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων και αγώνων, με έμφαση στην ασφάλεια και την άνεση του θεατή και στη υψηλή ποιότητα θεάματος.

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το μεγαλύτερο motorsports show που έχει οργανωθεί ποτέ στην Ελλάδα. Απολαύστε το θέαμα με άνεση από τις κερκίδες, γνωρίστε από κοντά τους πρωταγωνιστές του show στα ανοικτά για το κοινό pits, κάντε ένα διάλειμμα με φαγητό η αναψυκτικό στο ειδικά διαμορφωμένο Food Park και περιεργαστείτε με άνεση ή οδηγήστε τα τελευταία μοντέλα των μεγάλων κατασκευαστών στην έκθεση, παράλληλα με ποικίλες άλλες δραστηριότητες.

Το Athens Xtreme Motorsports Madness 2003 είναι μία εκδήλωση που μπορείτε να παρακολουθήσετε με όλη την οικογένεια και που θα σας μείνει εγγυημένα αξέχαστη. 4 & 5 Οκτωβρίου 2003, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 κάθε μέρα στο Ανατολικό Αεροδρόμιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον δικτυακό μας τόπο:

www.xtrememadness.com

-

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς 
-