Νέα - News | Συνέντευξη: Deves - Koutroufinis Motorsport.
10.05.04 

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ford Capri του Νίκου Ζαμπαθά, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τους εκπροσώπους του βελτιωτικού οίκου DEVES - KOUTROUFINIS MOTORSPORT.

dragnews.gr: Είστε μια ομάδα που μπήκε πολύ δυναμικά στον χώρο των dragster, εντελώς ξαφνικά. Φέτος τι αμάξια θα κατεβάσετε στους αγώνες dragster και τι χρόνους περιμένετε;

D-K.M: Φέτος θα συμμετέχουμε με τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα. Ο στόχος μας για το Ford Capri είναι να αποτελέσει το πιο δυνατό δίλιτρο. Τίποτα παραπάνω. Tο Ford Sierra Cosworth 4X4 θα είναι αναβαθμισμένο από τον προηγούμενο αγώνα και περιμένουμε χρόνους γύρω στα 11 δευτερόλεπτα στην ΒΤ. Όσο για το Peugeot 106 Rallye Turbo, έχουμε αναβαθμίσει τον κινητήρα του και σε συνδιασμό με μία μικρή βελτίωση στο σασμάν περιμένουμε χαμηλά 12άρια σε σχέση με το 12,8 που είχαμε ως τώρα. Υπάρχει πιθανότητα να συμμετέχουμε και με άλλα αυτοκίνητα αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο.

dragnews.gr: Σας ευχαριστώ πολύ για την σύντομη συζήτησή μας. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

D-K.M: Εμείς ευχαριστούμε. Απλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη μας Vins Rigoli και τις εταιρείες EMS και Prestage Turbo Australia για την χορηγία τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!

Κείμενο: Μωράκης Μάνος
Φωτογραφίες: Άννα Redcolt - Μωράκης Μάνος

 

dragnews.gr

Α. Ανδρεάδης