Νέα - News | Οι Παπαφιλίππου και Νεφραίμ και το dragnews.gr στο site της MDRA!
30.08.04 

 

Επισκεφτείτε το ανανεωμένο site της MDRA στη διεύθυνση www.maltadragracing.com! Το πολύ καλό αυτό site ανανεώθηκε μετά τον αγώνα του Ιουλίου και περιέχει εκτενείς αναφορές στους Φίλιππο Παπαφιλίππου και Μάκη Νεφραίμ καθώς και αρκετό υλικό από το www.dragnews.gr!

Στην επιλογή "Results" και στην ενότητα "Best ever runs in Malta" μπορείτε να δείτε ότι στα ρεκόρ στην κατηγορία Door Slammer υπάρχει η καταχώρηση "Filippos Papafilippou- Drag Warrior Team 7.481sec 182mph". Στην ίδια σελίδα πιο πάνω, και στην ενότητα "22/23/24 July Night Event" κάνοντας κλικ στην επιλογή "View Results" μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα, ανάμεσα στα οποία υπάρχουν και τα ονόματα των Ελλήνων πρωταθλητών μας.

Στην επιλογή "Ch. Points" μπορείτε επίσης να δείτε τους βαθμούς που έχουν πάρει οι Μάκης Νεφραίμ και Φίλιππος Παπαφιλίπου στις κατηγορίες "OPEN 4" και "CA 4" στο φετεινό πρωτάθλημα της Μάλτας!

Στην επιλογή "Videos" μπορείτε να βρείτε 24 βίντεο από διάφορους αγώνες στη Μάλτα και στη Santa Pod. Σε αυτή τη σελίδα, τα 12 πιο πρόσφατα βίντεο είναι από τον αγώνα του Ιουλίου τα οποία έχουμε φτιάξει εμείς. Χαρακτηριστική είναι η ένδειξη "Video Credits: Sharkman, Mr. Paul Galea, Nicolas" στην κορυφή της σελίδας, όπου ο Nicolas είναι ο "δικός μας" Nicolas! Τέλος, στην επιλογή Photos, αρκετές από τις φωτογραφίες ανήκουν επίσης στο dragnews.gr.

Δεν κρύβουμε την υπερηφάνειά μας για τους Έλληνες οδηγούς και μηχανικούς αλλά και για το site μας αφού η δουλειά μας σιγά - σιγά αρχίζει και αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό.

 

dragnews.gr

Ηλίας Βαθειάς