Νέα - News | "Πάμε λοιπόν γερά και όλοι μαζί μία φωνή!" επιστολή των Drag Warriors!
19.09.04 

 

Ακόμη ένας αγώνας στις Σέρρες τελείωσε. Κάνοντας τον απολογισμό της επόμενης ημέρας διαπιστώνουμε ότι η ομάδα πήγε πολύ καλά! Τρεις πρώτες θέσεις σε 3 κατηγορίες (Open, T2 και T1), μία δεύτερη θέση (Τ1) και μία τέταρτη (Τ2). Τρία προσωπικά ρεκόρ από τα οποία το ένα επίσημο πανελλήνιο (Ζαφείρης Τάσος με 11,8 στην Τ1) και δεύτερος καλύτερος χρόνος του αγώνα στην Τ2 με 11,79! Τέλος ταχύτερος χρόνος του αγώνα με αυτοκίνητο που το τρέχαμε για πρώτη φορά (Fil's Lethal Weapon No2 - Rover)! Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν σκοπεύαμε να πάμε σε αυτό τον αγώνα (συμμετοχές δώσαμε τελευταίοι).

Μετά τη Μάλτα είχαμε αηδιάσει από όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλαδίτσα μας, που κρατάει τη σημαία ψηλά μόνο εκεί που θέλει ή που το επιτρέπουν οι πολυεθνικές. Και είμαστε αγανακτισμένοι για τον τρόπο που είχαμε διαλέξει να πετάμε τα λεφτά μας και τον κόπο μας, χωρίς καμία αναγνώριση και χωρίς καμία ασφάλεια για τη ζωή μας!!

Έτσι λοιπόν μετά το 10ωρο υπερατλαντικό ταξίδι μας, φτάνουμε επιτέλους στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών. Εκεί θα βρούμε τα φιλαράκια μας, τους συναθλητές μας από όλη την Ελλάδα και το πάρτι αρχίζει!!

Η οργάνωση σχεδόν άψογη, η ροή του αγώνα καλή, η προσέλευση του κόσμου από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει στις Σέρρες! Κοίτα να δεις πως μας έχουν ξενερώσει και όλα αυτά θέλουμε να τα παρατήσουμε και να πάμε σπίτια μας, είναι δυνατόν; Όχι! Όχι, οι Drag Warriors δεν θα επιτρέψουν σε κανένα ΠΟΥΣΤΗ να καταδυναστεύει τους αγώνες και να κλέβει τον κόπο μας!

Η συζήτηση που έγινε στην συγκέντρωση ήταν η πιο εποικοδομητική έως τώρα στα χρονικά των αγώνων Dragster, μας έδειξε ότι ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά και σε υψηλό επίπεδο: ΛΕ.Ν.Ο.Θ. και DRC ένα και το αυτό και όλοι οι οδηγοί μαζί μία φωνή!

Αν ο κάθε επιτήδειος promoter (ελληνική εφεύρεση αυτή) νομίζει ότι βάζοντας λίγο τυράκι θα πιανόμαστε στη φάκα του, είναι πολύ γελασμένος! Αν θέλετε να τρέχουν τα παιδιά μας σε πίστες πραγματικές και ασφαλείς και όχι στους δρόμους, αν θέλετε τα παιδιά μας να τρέχουν σε αγώνες που θα ευχαριστούν και το τελευταίο θεατή που πληρώνει εισιτήριο, αλλάξτε μυαλά και κοιτάξτε το μέλλον και το αύριο των ελληνικών αγώνων dragster και όχι κοντόφθαλμα το σήμερα και το "... τώρα να τρέξω και όπου να' ναι κι όπως να' ναι...)!!!

Οι Έλληνες έχουν δείξει ότι ενωμένοι και αγαπημένοι σηκώνουν κύπελλα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια. Πάμε λοιπόν γερά και όλοι μαζί μία φωνή!

Μετά τιμής

Νίκος Σιδέρης, Δημήτρης Ζαφείρης, Φίλιππος Παπαφιλίππου, Τάσος Ζαφείρης, Παν. Μενεμενόγλου, Η. Αποστολίδης, Γ. Φαράντος και Α. Κατσιγιάννης

Drag Warriors

 

dragnews.gr

M. Βαθειάς