Νέα - News | Επιστολή από την Ομάδα MOTO ΞΕΝΑΡΙΟΣ PERFORMANCE!
21.09.04 

 

Ακολουθεί επιστολή που λάβαμε από την αγωνιστική ομάδα MOTO ΞΕΝΑΡΙΟΣ PERFORMANCE, νικήτρια στην κατηγορία 2.1 στον 3? αγώνα dragster για το 2004.

Αγαπητοί φίλοι, θέλουμε να πούμε κι εμείς δύο λόγια σχετικά με τον 3ο αγώνα DRAGSTER 11 - 12.09.2004 που έγινε στις Σέρρες καθώς και την πρωτοφανή αδερφικότητα που έδειξαν οι ομάδες και οι οδηγοί κατά την ιστορική συνάντηση της ΛΕΝΟΘ με το DRC.

ΞΕΝΑΡΙΟΣ Νίκος (1ος μηχανικός): Ο αγώνας ήταν όπως πάντα άψογα οργανωμένος από την ΛΕ.Ν.Ο.Θ. Ξεκίνησε με χαλαρούς ρυθμούς και συνέχισε έτσι χωρίς απρόοπτα ενώ την Κυριακή στις 5:00 η ώρα είχε γίνει η απονομή! Περάσαμε ένα πολύ ωραίο διήμερο. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΛΕ.Ν.Ο.Θ. και κυρίως στον κύριο Καλλιπολίτη.

ΤΟΓΙΑΣ Χρήστος (2ος μηχανικός): Πολλά μπράβο στην ΛΕ.Ν.Ο.Θ. για τον αγώνα. Μακάρι να γινόντουσαν και σε άλλες περιοχές (ΑΘΗΝΑ – ΤΡΙΠΟΛΗ) τόσο καλά οργανωμένοι αγώνες.

ΜΠΡΟΥΣΑΛΗΣ Νίκος (ο μάγος της ομάδας): Ο αγώνας μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Περάσαμε όλοι καλά, ευχαριστηθήκαμε τον αγώνα και μετά τους δυο απανωτούς αγώνες στις Σέρρες ξεχάσαμε για λίγο το Βατερλό της Τρίπολης.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος (οδηγός): Εγώ θα μιλήσω σαν οδηγός. Η πίστα κρατούσε καλά και οι οργανωτές κυλούσαν τον αγώνα γρήγορα και σωστά χωρίς να χρειάζεται να καίμε τις μηχανές ή τα αυτοκίνητα άσκοπα, περιμένοντας να δοθεί η εκκίνηση. Ούτε βέβαια είχαμε προβλήματα με τα φωτοκύτταρα παρ' ότι τρέχαμε με τις ίδιες μικρές ρόδες όπως και στην Τρίπολη!

ΑΜΠΑΤΖΗΣ Δημήτρης (οδηγός): Για εμένα ήταν η πρώτη μου εμφάνιση στους αγώνες και η οργάνωση μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η άποψη της ομάδας μας όσο αφορά την αδερφικότητα που έδειξαν ομάδες και οδηγοί ήταν το κάτι άλλο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.

Τέλος για το θέμα της συνεργασίας της ΛΕΝΟΘ με το DRC η ομάδα το βλέπει θετικά. Ελπίζουμε μόνο να γίνουν πράξη αυτά που συμφωνήσανε και το DRC να ακούει της συμβουλές της ΛΕΝΟΘ που έχει πείρα πάνω στους αγώνες, κάτι που λυπεί από το DRC. Δυστυχώς οι αγώνες που έχει διοργανώσει το DRC στο Ελληνικό και την Τρίπολη ήταν απαράδεκτοι, κάτι που επέφερε στο DRAGSTER τεραστία πτώση στα μάτια των ομάδων των θεατών αλλά και όλου του κόσμου (βλέπε μείωση συμμετοχών σε τραγικό βαθμό αλλά και θεατών). Ας κοιτάξουμε όμως μπροστά! Μακάρι από δω και στο εξής, όπου γίνονται αγώνες, να είναι το ίδιο άψογοι με αυτούς των Σερρών. Εμείς θα συμμετέχουμε σε όλους τους αγώνες που θα γίνονται στην Ελλάδα και ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσουνε οι κατά τόπους διοργανώτριες λέσχες.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστούμε το www.dragnews.gr και κυρίως το Ηλία Βαθειά για το βήμα που μας δίνει για να πούμε την άποψη μας πάνω σε θέματα του αγωνίσματος που αγαπάμε, στεναχωρώντας βέβαια κάποιους, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

MOTO ΞΕΝΑΡΙΟΣ PERFORMANCE

 

dragnews.gr

H. Βαθειάς