Νέα - News | Επιστολή της Ομάδας Ρούμελη - Μπαρέση!
25.09.04 

 

Με αφορμή τα φετινά γεγονότα που έγιναν στους αγώνες dragster, γράφουμε κάποιες σκέψεις μας. Στην αρχή της χρονιάς δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση ανάμεσα στις λέσχες ΛΕ.Ν.Ο.Θ. και DRC, η οποία πιστεύουμε ότι έγινε εξαιτίας κάποιων ανθρώπων που κοιτούσαν το προσωπικό τους όφελος και συμπαρέσυραν και άλλους ανθρώπους του DRC οι οποίοι έχουν αγάπη για τους αγώνες. Ευτυχώς η παρεξήγηση λύθηκε και οι δύο λέσχες προχωρούν πλέον μαζί. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι οδηγοί ενωμένοι προσπαθούν για το καλύτερο των αγώνων.

Αυτό φάνηκε στην συνάντηση που έγινε στον τελευταίο αγώνα στις Σέρρες. Οι οδηγοί πλέον ενωμένοι δεν θα αφήσουν τον οποιοδήποτε προμότερ να έρθει και να κάνει ό,τι θέλει στους αγώνες τους. Αν δεν υπάρχει προμότερ που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των οδηγών, τότε να μείνει μακριά από τους αγώνες. Άλλωστε αποδείχθηκε ότι μπορούν να γίνονται αγώνες dragster χωρίς προμότερ. Οι οδηγοί δεν είναι οι μαϊμούδες που πρέπει να χορεύουν με τον ρυθμό των προμότερ. Και πρέπει πλέον να ξέρουν οι προμότερ ότι χωρίς αγωνιζόμενους αγώνες δεν γίνονται. Έτσι και η ομάδα μας θα αγωνίζεται μόνο σε αγώνες που γίνονται από τις λέσχες ΛΕ.Ν.Ο.Θ. και DRC.

Επίσης λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στον αγώνα της Μάλτας ευχόμαστε όμως καλή επιτυχία σε όσους αγωνιστούν στην Μάλτα.

Ομάδα αγώνων Dragster
Μπαρέσης - Ρούμελης

 

dragnews.gr

H. Βαθειάς