Νέα - News | Ο κύριος Αλέπης μας κατηγορεί ότι διαστρεβλώνουμε την ιστορία του dragster!
02.04.05 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΑΛΕΠΗΣ: "... Και βγάζουν τώρα, έχω δει στο dragnews, δήθεν την ιστορία του dragster. Παντελώς διαστρεβλωμένη. Δεν το δέχομαι αυτό! Προσπαθούν να φανεί ότι προϋπήρχε dragster. Δεν προϋπήρχε dragster. ..."

Αυτό είναι ένα απόσπασμα συνέντευξης του κυρίου Παύλου Αλέπη σε περιοδικό αυτού του μήνα! Κατηγορούμαι προσωπικά από τον κύριο Παύλο Αλέπη ότι διαστρεβλώνω παντελώς την ιστορία του Ελληνικού Dragster! Ότι δηλαδή επίτηδες αλλοιώνω κάτι - την ιστορία του Ελληνικού Dragster στην προκειμένη περίπτωση - με σκοπό ιδίο όφελος!

Σας ενημερώνω ότι η δήλωση αυτή του κυρίου Παύλου Αλέπη με προσβάλλει αφάνταστα και με δυσφημεί (εμένα και τις προθέσεις μου)! Είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει η αλήθεια, βασίζομαι πάντοτε σε στοιχεία, η δουλειά μου στο site αυτό δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και θα απαντήσω σύντομα (μέχρι την Τρίτη 5 Απριλίου) στον κύριο Αλέπη με στοιχεία. Δηλώνω επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το περιοδικό που φιλοξένησε αυτή τη συνέντευξη, καθώς η άποψη αυτή είναι η άποψη του κυρίου Αλέπη.

Ηλίας Βαθειάς

greekdragster.com
dragnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE