Νέα - News | Απάντηση της εταιρείας TRIAD προς τη ΛΕΝΟΘ.
14.04.05 

 

ΠΡΟΣ
ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
Αχιλλέως 13
562 24 Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
Τηλ. - Fax: 2310 574.192
Υπ’ όψιν: Διοικητικού Συμβουλίου

Μαρούσι, 14/04/2005

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 13-04-2005 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Κύριοι

Καταρχήν θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι είθισται οι επιστολές που αποστέλλονται, από όποιας μορφής φορείς, να φέρουν το όνομα, την ιδιότητα και την υπογραφή του εκπροσώπου που την συνέταξε. Ακόμη και η πρόσκληση για την συγκέντρωση της 14-04-2005 που απεστάλη από την εταιρεία μας, φέρει το όνομα και την υπογραφή μου ως εκπροσώπου.
Στην συνέχεια θέλω να αναφερθώ στο κείμενο της από 13-04-2005 επιστολής σας και να παρατηρήσω ότι τα όσα αναφέρονται στην πρώτη παράγραφο είναι ανακριβή και αναληθή.
Το εάν θεωρείτε απαράδεκτη την αποστολή προσκλήσεων αυτό ορίζεται μόνο ως υποκειμενική κρίση.
Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, είναι μία συνάντηση που οργανώνεται από τους φορείς TRIAD & IRON TEAM, που έχουν αναλάβει 3 αγώνες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας DRAGSTER από την ΕΛΠΑ.
Σε αυτή την συνάντηση έχουμε προσκαλέσει στελέχη της οργάνωσης του αγώνα, εκπροσώπους από τις λέσχες DRC & ΛΕΝΟΘ, και ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα οδηγών από κάθε κατηγορία.
Συγκεκριμένα για την ΛΕΝΟΘ τις τελευταίες ημέρες συνομιλώ με τον αντιπρόεδρο της κύριο Μάκη Νεφραίμ, ο οποίος μπορεί να σας επιβεβαιώσει ότι η συνεννόηση μας ήταν να του αποστείλω μία πρόσκληση, ως εκπροσώπου της ΛΕΝΟΘ και μέσω αυτής να προσκαλέσω και ανοιχτά όποια άλλα μέλη του προεδρείου θα ήθελαν να παρευρεθούν. Πλέον τούτου επικοινωνήσαμε και προσκαλέσαμε και μέλη-αγωνιζόμενους της ΛΕΝΟΘ, καθώς επίσης και τον κύριο Γιαννούδη.

Στην δεύτερη παράγραφο της επιστολής αναφέρεται ότι θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μία γενική συνέλευση από το προεδρείο της ΛΕΝΟΘ, το οποίο θα αναλάμβανε να ενημερώσει όλους τους αγωνιζόμενους για οτιδήποτε έχουμε να πούμε. Αν δεν κάνω λάθος ΛΕΝΟΘ σημαίνει Λέσχη Οδηγών Dragster Θεσσαλονίκης και όχι Ελλάδος. Και ερωτώ εάν η ΛΕΝΟΘ σε όσες συγκεντρώσεις έχει οργανώσει που αφορούν του αγώνες των Σερρών μας έχει καλέσει? Θα ήθελα να σας ενημερώσω, όπως σαφώς αναφέρεται και στην πρόσκληση που αποστείλαμε, ότι σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση για τους αγώνες DRAGSTER που θα διοργανώσουμε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ για το 2005 και ο συντονισμός όλων των από κοινού ενεργειών. Δηλαδή ενημέρωση για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων και την αλλαγή της προκήρυξης της ΕΛΠΑ, εξεύρεση κοινά αποδεκτών ημερομηνιών για τα test event και τη ρύθμιση των χρονομέτρων, στελέχωση των αγώνων με έμψυχο δυναμικό, σχεδίαση του χώρου διεξαγωγής των αγώνων και άλλα τεχνικά θέματα.
Στην επιστολή σας επίσης αναφέρεται ότι θα μπορούσαμε να έρθουμε και να ενημερώσουμε τους οδηγούς στον πρώτο αγώνα των Σερρών. Αυτό είναι τεχνικώς ανέφικτο διότι υπάρχουν θέματα όπως η επιλογή ημερομηνιών για τα test event, για τα οποία πρέπει να λάβουμε αποφάσεις άμεσα. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε το χρονικό περιθώριο να περιμένουμε μέχρι τις 23 Απριλίου.
Από πλευράς μας ούτε κακή πρόθεση υπήρξε ούτε λάθος τακτική ακολουθήσαμε. Άλλωστε δε η απόφαση για να μην συμμετάσχει οργανωτικά στους αγώνες της Νοτίου Ελλάδος η ΛΕΝΟΘ είναι απόφαση του κυρίου Παναγιώτη Καλλιπολίτη την οποία ανακοίνωσε στον κύριο Βάγια Αθανασίου και στον πρόεδρο του DRC κύριο Ηλία Βαθειά, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης του DRC την 15-03-2005.
Ο λόγος άρνησης συνεργασίας από την ΛΕΝΟΘ, οφείλετε στην άρνηση μου να πληρώσω τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που ζητούσε ο κύριος Καλλιπολίτης (20.000€ περίπου για κάθε αγώνα).
Στην επιστολή σας επίσης αναφέρεται ότι η θέση αυτή προέρχεται μετά από συζήτηση μελών και προεδρείου της ΛΕΝΟΘ. Γνωρίζουν άραγε το προεδρείο και τα μέλη της ΛΕΝΟΘ ότι η συνάντηση μου με τον κύριο Καλλιπολίτη όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη την 13-02-2005 έγινε σε ένα καφέ στην Κάτω Τούμπα χωρίς την παρουσία άλλων μελών της ΛΕΝΟΘ, πράγμα το οποίο επέλεξε ο κύριος Καλλιπολίτης? Και άραγε γνωρίζουν για τις οικονομικές απαιτήσεις του προέδρου της ΛΕΝΟΘ που αφορούσαν αμοιβές του ιδίου και όχι χρήματα που θα κατέληγαν στο ταμείο της λέσχης?

Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι όταν ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των πρωταθληματικών αγώνων που μας ανατέθηκαν από την ΕΛΠΑ, επικοινώνησα με τον Κο Γιαννούδη και του ανέφερα ότι παρά τον πόλεμο που μας έχει κηρύξει ο Κος Καλλιπολίτης, εμείς προσκαλούμε στους αγώνες την ΛΕΝΟΘ και όλους τους αγωνιζόμενους από την βόρειο Ελλάδα.
Και μάλιστα η πρότασή μου ήταν να αλλάζαμε ημερομηνίες με την ΛΕΝΟΘ και να διοργανώναμε τον 2ο (07-08/05) αντί για τον 5ο αγώνα (24-25/09) και εμείς ως αναγνώριση και κίνηση καλής συνεργασίας θα προσμετρούσαμε στην βαθμολογία για το χρηματικό έπαθλο που θα προκηρύξουμε, όλους τους αγώνες των Σερρών.
Στόχος της κίνησής μας αυτής ήταν να δώσουμε κίνητρο στους οδηγούς και να βοηθήσουμε την αύξηση των συμμετοχών στους αγώνες των Σερρών.
Η ΕΛΠΑ είναι σύμφωνη, σε περίπτωση που αλλάξουμε μεταξύ μας ημερομηνίες, αλλά δυστυχώς η απάντηση του Κου Καλλιπολίτη ήταν και πάλι «ΟΧΙ».
Πού πήγε το ενδιαφέρον για χρηματικό έπαθλο στους οδηγούς ?
Γιατί ο Κος Καλλιπολίτης όταν είχε έρθει στην Αθήνα και παρουσία 15 ανθρώπων, μπορούσε να αλλάξει τις ημερομηνίες από τους αγώνες και μάλιστα μας προσέφερε και 3 αγώνες (τον 1ο, τον 3ο και τον 6ο) ?
Συγνώμη εάν σας κούρασα, αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να αναφερθώ, για πρώτη φορά, σε ορισμένα σημαντικά γεγονότα που πρέπει να ακουστούν.
Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω για ακόμη μία φορά ότι οι αγώνες που θα διοργανώσουμε είναι ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΙ και αφορούν όλους τους οδηγούς που ξοδεύουν τα χρήματά τους γι’ αυτό που αγαπούν περισσότερο.

Παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή διαβαστεί στο προεδρείο και την ολομέλεια της ΛΕΝΟΘ.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με τιμή

Για την TRIAD Communication Services
Μιχάλης Κουκλάκης