Νέα - News | Νόμιμες Κοντρες στο Ελληνικό! Οι Πρώτοι Αγώνες RWYB είναι Γεγονός!
24.05.05 

 

Απίστευτό και όμως αληθινό! Έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε τον πρώτο αγώνα RWYB ("Run What You Bring" ή "Run What Ya Brung" όπως συνηθίζεται να λέγεται στο εξωτερικό) στην Ελλάδα!

Πόσα και πόσα πράγματα δεν έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τις κόντρες στους δρόμους, για τα θανατηφόρα ατυχήματα και για την έλλειψη πίστας κοντά σε μεγαλουπόλεις. Είναι λοιπον μεγάλη η χαρά μας που μπορούμε επιτέλους να σας ανακοινώσουμε ότι το "Ελληνικό", ο πρώην Διεθνής Αερολιμένας των Αθηνών ανοίγει τις πόρτες του για νόμιμες κόντρες, για αγώνες επιτάγχυνσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, για αγώνες RWYB.

Η TRIAD Communications Services μαζί με την Iron Team και το DRC έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε στις 4 και 5 Ιουνίου 2005 να διοργανώσουν τον πρώτο αγώνα αυτού του είδους στο Ελληνικό. Μπορούμε ακόμα να αναφέρουμε ότι έχουν προγραμματιστεί άλλοι 11 περίπου αγώνες αυτού του είδους, επίσης στο Ελληνικό, μέχρι το τέλος του έτους. Μαζί λοιπόν με τους τρεις αγώνες dragster έχουμε ένα σύνολο 15 αγώνων στην καρδιά της Αθήνας. Φαίνεται ότι οι αγώνες Dragster και RWYΒ βρήκαν το σπίτι τους, έστω και προσωρινά στη Νότια Ελλάδα!

Το site μας, το greekdragster.com έχει την τιμή να είναι χορηγός επικοινωνίας για το Internet στους αγώνες αυτούς. Ήδη διαμορφώνουμε τη δομή του site μας και σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες, τους τεχικούς κανονισμούς, να πληροφορηθείτε τις ημερομηνίες καθώς και να δηλώσετε συμμετοχή on-line για τους αγώνες αυτούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE