Νέα - News | Δελτίο Τύπου Run What You Bring!
27.05.05 

 

Αθήνα 26-05-2005

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ RWYB

Ένας καινούργιος θεσμός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γεννιέται στην Ελλάδα. Πρόκειται για τους δημοφιλείς αγώνες Run What You Bring – RWYB (ΤΡΕΞΕ ΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙΣ) που διεξάγονται με επιτυχία στο εξωτερικό.

Οι αγώνες RWYB βασίζονται στους γενικούς κανόνες των αγώνων dragster. Σε βασικές γραμμές, οι αγώνες RWYB είναι διαγωνισμοί επιτάχυνσης από στάση μεταξύ δύο οχημάτων και για συγκεκριμένη και ορισμένη εξ΄ αρχής απόσταση (1/4 του μιλίου = 402,336 μέτρα). Οι αγώνες αυτοί έχουν σαν σκοπό την προετοιμασία των λεσχών και των διοργανωτών εν’ όψει αγώνων dragster.

Το σημαντικότερο στοιχείο για τους αγώνες RWYB είναι ότι οι απλοί ιδιώτες, έχουν την δυνατότητα να μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους σε ασφαλείς συνθήκες και με νόμιμες διαδικασίες. Οι μέχρι πρότινος θεατές των αγώνων DRAGSTER έχουν την δυνατότητα να γίνουν οι ίδιοι αγωνιζόμενοι.

Οι αγώνες αυτοί μπορούν να βοηθήσουν στην μείωση των αυτοσχέδιων αγώνων στους δρόμους, μεταφέροντάς τους σε ένα χώρο με ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες.

Η εταιρεία TRIAD Communication Services, η IRON TEAM και το DRC συνεργάστηκαν με σκοπό την διοργάνωση των αγώνων αυτών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στον πρώην Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Ελληνικό). Τέρμα λοιπόν στους παράνομους αυτοσχέδιους αγώνες (κόντρες) στους δημόσιους δρόμους. Προσκαλούμε λοιπόν όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που επιθυμούν να διαγωνιστούν αλλά και αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στο RWYB!

Το πρόγραμμα για τον μήνα Ιούνιο και Ιούλιο διαμορφώνεται ως εξής:
1ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 04 και Κυριακή O5 Ιουνίου 2005
2ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2005
3ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 02 και Κυριακή O3 Ιουλίου 2005
4ος ΑΓΩΝΑΣ Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιουλίου 2005

Προσεχώς θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα για το έτος 2005

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και υποβολή συμμετοχών επισκεφθείτε το site : www.greekdragster.com
ή επικοινωνήστε με την εταιρεία TRIAD Communication Services κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, Καλφαμανώλη Αντώνη ή Δήμου Αχιλλέα στο τηλέφωνο 210-6144532 - Fax. 210-6144533 e-mail: triad@otenet.gr.