Νέα - News | Ο Fil απέκτησε το Calibra του John Ellis - Fil is the new owner of John Ellis Calibra!
21.06.05 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Ο Φίλιππος Παπαφιλίππου είναι ο νέος ιδιοκτήτης του πασίγνωστου "Lethal Calibra" του John Ellis. To ψαρωτικό Calibra βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες στις εγκαταστάσεις των Drag Warriors, στα Καλύβια Αττικής, όπου ο Δημήτρης Ζαφείρης, ο Νίκος Σιδέρης και ο Φίλιππος Παπαφιλίππου εργάζονται πυρετωδώς για να το ετοιμάσουν για το RWYB το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Όπως μας ανέφερε ο Φίλιππος, το Calibra δεν έχει έρθει με το μοτέρ και το σασμάν που έτρεχε στο εξωτερικό, αλλά με πιο ήπιο "εξοπλισμό", ένα καλό ελαφρύ αλουμινένιο μοτέρ 500 κυβικών ιντσών με καπάκια από Pontiac και ένα κατάλληλο σασμάν. Υπομονή λοιπόν λίγες ημέρες μέχρι το 2ο RWYB, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο John Ellis ενώ θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε και "οικογενειακές" κόντρες αφού ο Δημήτρης Ζαφείρης θα οδηγήσει το Nova!

FILIPPOS PAPAFILIPPOU IS THE NEW OWNER OF "LETHAL CALIBRA"
The famous Calibra is already at the Drag Warrior's garage being prepared for the 2nd RWYB which will take place this weekend! Dimitris Zafeiris will drive Nova against Fil's Calibra. John Ellis that will attend the race!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ - COMMENT ON THIS ARTICLE