Νέα - News | T.F.R.C: Όλα τα όμορφα πράγματα στη ζωή, κάποια στιγμή, τελειώνουν... 
16.09.05 

 

Από την κεντρική σελίδα του TFRC:

That’s all folks…

Κάποιοι θα πουν πως τελειώνει ένας μύθος. Ίσος έχουν δίκιο. Κάποιοι θα χαρούν και κάποιοι άλλοι θα κλάψουν. Εγώ θα κλάψω, δεν ξεχνιούνται εύκολα δέκα χρόνια προσπάθειας, φιλίας, γέλιου και λύπης, αλλά ξέρω ποτέ να σταματώ.

Δεν θα αφήσω το TFRC να αργοπεθάνει. Θα φύγει νικητής. Θα φύγει, έτσι όπως το φτιάξαμε δέκα χρόνια τώρα.

Το TFRC ξεκίνησε το Μάρτιο του 1995 και τελείωσε δοξασμένα το Σεπτέμβριο του 2005. σε όλο αυτό το διάστημα άλλαξε διάφορα πρόσωπα και προσαρμόστηκε. Ο κόσμος άλλαξε, η χιλιετία άλλαξε, οι κοντράκιδες άλλαξαν. Προσαρμόστηκε στις καταστάσεις και προσπάθησε να αλλάξει το κόσμο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα. Ειλικρινά, νιώθω περήφανος που το κατάφερε. Πολλοί από εσάς, που διαβάζετε τώρα, θα νιώθετε το ίδιο περήφανοι με μένα, παρόλο που σας γεμίζει απορία η παρούσα σελίδα.

Θα σας λύσω την απορία αμέσως.

Προσπαθήσαμε, και καταφέραμε, να ανοίξουμε τον δρόμο του «κοντράκια» στις πίστες. Θέλαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν αναίμακτα, φτηνά και προσιτά στον κόσμο. Το καταφέραμε, αλλά πάντα με τον «χαλκά» της Ε.Λ.Π.Α. και του κράτους, οι οποίοι θέλανε με κάθε τρόπο να «τσεπώσουν» και να κονομήσουν από παντού. Πάντα είχαμε τον φόβο μην μας πάνε «μέσα» επειδή θελήσαμε να προσφέρουμε αυτό που ήθελε ο κόσμος. Λιγότερα λίτρα αίμα στην άσφαλτο.
Όχι λοιπόν κύριοι, δεν σας κάναμε το χατίρι. Από εμάς δεν είδατε, ούτε θα δείτε φράγκο. Γελάστε όσο μπορείτε. Έφυγε επιτέλους η «αλητοπαρέα», έφυγαν αυτά τα έρποντα υποκείμενα που δεν σας δίναν τα λεφτά τους. Γελάστε τώρα που μπορείτε γιατί στο τέλος αυτής της σελίδας θα γράφω «εις το επανιδείν» και όταν τα ξαναπούμε, το TFRC θα έχει το παλιό του πρόσωπο. Φυσικά, δεν θυμάστε πως ήταν, μέσα σε 10 χρόνια, άλλαξαν κυβερνήσεις, διοικητές τροχαίας και λοιπά. Εγώ όμως, το θυμάμαι ξεκάθαρα.

Μια μεγάλη συγγνώμη από εμένα, προς το 10% των μελών του Top Fuel Racing Club , που πραγματικά άξιζαν να λέγονται μέλη του.
Και ένα μεγάλο «ουστ» στο υπόλοιπο 90% που δεν άξιζε.

Μεγάλο ευχαριστώ στον Σταύρο Κυρίκο που μας οδήγησε εδώ και ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τηρήσω την υπόσχεσή μου κρατώντας το club ζωντανό.
Συγγνώμη παππού μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την SafeTrack και την πίστα των μεγάρων που αγκάλιασε την προσπάθειά μας.

Και επίσης ευχαριστώ «Το χαμόγελο του παιδιού» που με την σειρά του ζωγράφισε το χαμόγελο και στα δικά μας πρόσωπα. Με την ευκαιρία θέλω να σας δείξω ένα e - mail που μόλις ήρθε, κάντε κλικ εδώ, και παράκληση, καλέστε στο 90 111 151515 με χρέωση 1 ευρώ, για την ενίσχυση του συλλόγου. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πιθανών αυτό το τηλεφώνημα να είναι και η τελευταία «προσφορά», για εσάς, «χαρά», για εμάς, από το Top Fuel Racing Club.

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους βοήθησαν το TFRC να ζήσει και να φύγει έτσι όπως του άξιζε. Έτσι όπως το είδαμε παρέα. Έτσι, απλά, έτσι..!


Εις το επανιδειν.

Ο πρόεδρος, ιδρυτής και τερματίζων του Top Fuel Racing Club , FiestaMAN

Όταν εμείς κάναμε τα πρώτα μας βήματα, σαν dragster.gr, το TFRC είχε ήδη χιλιάδες μέλη και ήταν βετεράνος στο χώρο. Σήμερα, μετά από τόσα χρόνια ο FiestaMAN αποφάσισε να δώσει ένα τέλος. Εκφράζουμε την ειλικρινή λύπη μας για το γεγονός αυτό, μπορούμε όμως να διακρίνουμε ότι η προσπάθεια αυτή δεν έχει τελειώσει, απλά, μέσα από κάποιες μεταβατικές διαδικασίες, θα πάρει άλλη μορφή.

Εις το επανιδείν λοιπόν!

Ηλίας Βαθειάς