Νέα - News | ΔΤ: TARMAC - Track And Road Motorists Action Club!
20.10.05 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

TARMAC – Track And Road Motorists Action Club είναι το νέο όνομα στο χώρο της αυτοκίνησης.
Είναι ένα αυτοκινητιστικό Club που δίνει βάρος και σημασία στον οδηγό ανεξαρτήτως αυτοκινήτου και έχει οργανωμένο σχέδιο δραστηριοτήτων.

Το TARMAC δεν είναι μια νέα παρουσία. Το όνομα είναι καινούργιο, αλλά η Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Υψηλών Επιδόσεων δραστηριοποιείται από το 2002 με μοναδική επιτυχία με εκδηλώσεις εντός και εκτός πίστας, κάνοντας πραγματικότητα πολλά από τα όνειρα όσων αγαπούν την αυτοκίνηση.

Πολλά Track Days με κορυφαία οργάνωση και ασφάλεια, με φιλοσοφία να είναι εντελώς δωρεάν για τα μέλη, πολλά Kart Days, το μοναδικό ετήσιο κυνήγι θησαυρού “The Game”, Dyno-Days, φανταστικές μονοήμερες και διήμερες εκδρομές σε διάφορα μέρη της χώρας, εκπτωτικό δίκτυο συμβεβλημένων εταιρειών και πολλά άλλα, χωρίς ποτέ να ξεχνάμε τις πολύ σημαντικές για εμάς μεγάλες ετήσιες Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις.

Στο δρόμο, το TARMAC δεν παραγνωρίζει την ανάγκη όλων των αυτοκινητόφιλων για ταχύτητα και δίνει κι εδώ τη διέξοδο με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κάνοντας εβδομαδιαίες βραδυνές βόλτες μακρυά από πολυσύχναστους δρόμους και οδηγώντας ο καθένας με το δικό του ρυθμό σε ορεινές και άδειες από κίνηση διαδρομές.

Επιδίωξή μας λοιπόν είναι η ουσιαστική οδήγηση και μάλιστα με ασφάλεια και όχι η ανούσια επίδειξη. Σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε να οδηγούμε χωρίς να λοξοδρομίσουμε καθόλου προσπαθώντας να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας.

Ολα τα παραπάνω σας κέντρισαν το ενδιαφέρον; Eπιθυμείτε να ανήκετε σε μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την αυτοκίνηση και όχι απλά το αυτοκίνητό τους; Eπισκεφθείτε την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα www.tarmac.gr όπου προβάλλονται οι αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις του TARMAC στην πίστα και στο δρόμο και είναι ο αδιάκοπος δίαυλος επικοινωνίας των μελών. Eλάτε στις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις μας και γίνετε ένας από μας. Ελάτε στο TARMAC !

website : www.tarmac.gr
email: info@tarmac.gr
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6937.907030
6932.533532
6932.628022