Νέα - News | CYDRA: Εημέρωση Αθλητών για το 2006!
04.02.06 

 

Προς: Μέλη Κυπριακού Συνδέσμου Αγώνων Επιτάχυνσης Cydra
Εν τη Λευκωσία
Ημερομηνία :02--02-06

Ενημέρωση μελών

1. Κανονισμοί 2006
Οι κανονισμοί Dragster 2006 ευρίσκονται στη ιστοσελίδα www.greekdragster.com και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να τους κατεβάσετε! Είναι Υποχρέωση όλων των Αθλητών της Cydra να διαβάσουν και να γνωρίζουν τους κανονισμούς δια αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης! Οι κανονισμοί σε γενικές γραμμές είναι οι ίδιοι (με πολύ μικρές αλλαγές) όπως και το 2005 όσον αφορά τη προετοιμασία του Αγωνιστικού αυτοκίνητου έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους Αθλητές κατά τη προετοιμασία τους! Έχει Δοθεί περαιτέρω έμφαση στη Ασφάλεια των Οδηγών!

2. Δελτίο Υγείας Κ.Ο.Α
Χωρίς το Απαραίτητο δελτίο Υγείας του Κ.Ο.Α. δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε Αγώνα Dragster η οποιοδήποτε άλλο Αγώνα Της Κ.Ο.Α.Α. έστω και αν έχουν υποβληθεί οι σχετικές Ιατρικές Εξετάσεις Στο Κ.Ο.Α. δια τη έγκριση τους! Η διαδικασία της Ενκρισης του Δελτίου υγείας παίρνει 4-6 εβδομάδες όποτε παρακαλείστε όπως ενκαιρως διευθετήσετε την διαδικασία αυτή! Θα χρειαστούν τα πιο κάτω:

  1. Γενικες Αναλύσεις
  2. Αχτινες Θώρακος
  3. Καρδιογραφημα
  4. Μονον Για Αθλητές που ξεπερνούν τη Ηλικία των 35 … Τεστ Κοπώσεως
  5. Τρεις φωτογραφίες
  6. 2 λίρες
  7. Να συμπληρωθούν πλήρως όλα τα στοιχεία και να αναγράφεται το Σωματείο Cydra και Ομοσπονδία Κ.Ο.Α.Α. (είναι πολύ σημαντικό)

Τα πιο πάνω να αποστέλλονται Συστημένα (κρατείστε την απόδειξη Αποστόλης ) στον Κύριο Ηλία Παναγή (τηλ 99 572663) στη Λευκωσία!

Για τους Αθλητές οι Ιατρικές Εξετάσεις γίνονται:

  • Λεμεσός: στο Μέλαθρον Αγωνιστών της ΕΟΚΑ στη Παλωδια
  • Λευκωσία: Στο Γενικό Νοσοκομείο (μετά από Ραντεβού)
  • Λάρνακα: Στο Γενικό Νοσοκομείο (μετά από Ραντεβού)
  • Πάφος: Στο Γενικό Νοσοκομείο (μετά από Ραντεβού)

Για περαιτέρω πληροφορίες κύριο Ηλία Παναγή (τηλ. 99572663)

3. Αγωνιστικό Δελτίο Κ.Ο.Α.Α

Όλοι οι Αθλητές της Κ.Ο.Α.Α είναι υπόχρεοι να κατέχουν Αγωνιστικό Δελτίο της Κ.Ο.Α.Α.! Χωρίς Αγωνιστικό Δελτίο δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε Αγώνα Dragster η οποιοδήποτε άλλο Αγώνα Της Κ.Ο.Α.Α. έστω και αν έχει υποβληθεί η αίτηση έκδοσης του! Η διαδικασία της Έγκρισης του Αγωνιστικού Δελτίου παίρνει 4 εβδομάδες όποτε παρακαλείστε όπως ενκαιρως διευθετήσετε την διαδικασία αυτή! Σχετικό έντυπο δια αίτηση θα βρείτε στο www.greekdragster.com, η στη ιστοσελίδα της Κ.Ο.Α.Α. και μαζί με δυο φωτογραφίες, αντίγραφο του Δελτίου Υγείας (και από τις δυο μεριές) και 30 λίρες θα σταλούν στον κύριο Ηλία Παναγή (τηλ. 99572663) μέσω του ΑKIS Express στη Kennedy στη Λευκωσία.

Για περαιτέρω πληροφορίες κύριο Ηλία Παναγή (τηλ. 99572663)

4. Εγκύκλιος Κ.Ο.Α.Α.
Βάση του Άθεου 13.2 του καταστατικού της Ομοσπονδίας: "Κανένας Αθλητής εγγεγραμμένος στη Ομοσπονδία (Κ.Ο.Α.Α.)η που υπάγεται στη Ομοσπονδία δεν θα αγωνίζεται σε οιονδήποτε αγώνα στη Κύπρο που δεν ενγρινεται και τηρείται υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας και κανένα μέλος της Ομοσπονδίας δεν θα διοργανώνει οποιανδήποτε τέτοιο αγώνα χωρίς τη έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας". Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι με την ένταξη του Cydra, Στην Ομοσπονδία και τον Κ.Ο.Α. έχουμε υποχρέωση να τηρούμε τόσο το καταστατικό του Cydra όσο και το καταστατικό της Ομοσπονδίας στη Οποία ανήκουμε σαν Αθλητές και να στηρίζουμε τις Αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.Α.Α καθώς και τον Περί Κ.Ο.Α. νόμο ! Τυχών Αθλητές που δεν θα συμμορφώνονται με τα πιο πάνω θα παραπέμπονται αφού καταγγελθούν από τη Επιτροπή Αγώνων σε δικαστική στη Κ.Ο.Α.Α. όπου θα δικάζονται και θα τιμωρούνται με τη καταβολή προστίμου μέχρι και 150 λιρών και στέρηση Αθλητικού Δελτίου μέχρι και 1 χρόνο! Παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με το Cydra για τον αγώνα στον οποίο θα θέλατε να συμμετάσχετε, κατά πόσον είναι νόμιμος και υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας .

Εκ της Cydra

P.p. Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Λάμπρου