Νέα - News | CYDRA: Κανονισμοί Dragster για το 2006!
04.02.06 

 

ΙΙΙ. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. ΔΙΑΔΡΟΜΗ - ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Μήκος ευθείας διαδρομής 402,336 μέτρων



2. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε κάτοχος Δελτίου Υγείας του Κ.Ο.Α. και Αθλητικό δελτίο της ΚΟΑΑ καθώς επίσης έχει ταχτοποιήσει τη εγράφη του στη Cedar! Οιοσδήποτε θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα πρέπει να στείλει τις συνημμένες δηλώσεις συμμετοχής και ευθύνης πλήρως συμπληρωμένες και συνοδευόμενες με όλο το δικαίωμα συμμετοχής στη διεύθυνση:
ΜΟΝΟ με το Άκης Εξπρές:
Και να παραληφθεί πριν από τις 19.00 της Πέμπτης
Συμμετοχές από τηλεφώνου ή φαξ δε θα γίνονται αποδεκτές.



3. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ

Απαγορεύονται οι δοκιμαστικές στον χώρο του αγώνα, μετά την κυκλοφορία των παρόντων Συμπληρωματικών Κανονισμών με ποινή μέχρι αποκλεισμού.



4. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Δικαιούνται συμμετοχή όλα τα αυτοκίνητα που τηρούν τους Διεθνείς Κανονισμούς DRAGSTER FIA , όπως αυτοί αναγράφονται στο Year Book Dragster 2004 – 2005-2006, αλλά και οιονδήποτε Εθνικών Κανονισμών της ΚΟΑΑ η και των Συμπληρωματικών Κανονισμών του Αγώνα.



5. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ - ΚΛΑΣΕΙΣ


Α. ET SPORT MAN
Αυτοκίνητα που επιτυγχάνουν χρόνο από 10.50 δευτ. και άνω και χωρίζονται στις εξής Ομάδες.

  • Ομάδα ΕΤ SPORT MAN – 2wd T αυτοκίνητα Turbo δικίνητα και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) 2wd Τ1 μέχρι 1400 cc
    β) 2wd Τ2 από 1401 cc μέχρι 1850 cc
    γ) 2wd Τ3 από 1851 cc και άνω
  • Ομάδα ΕΤ SPORT MAN – 4wd T αυτοκίνητα Turbo τετρακίνητα και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) 4wd Τ1 μέχρι 1850 cc
    β) 4wd Τ2 από 1851 cc και άνω
  • Ομάδα ΕΤ SPORT MAN – 2wd NA. αυτοκίνητα ατμοσφαιρικά δικίνητα και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) 2wd ΝΑ1 μέχρι 1620 cc
    β) 2wd ΝΑ 2 από 1621 cc μέχρι 1850 cc
    γ) 2wd ΝΑ 3 από 1851cc και άνω
  • Ομάδα ΕΤ SPORT MAN – νίτρο , αυτοκίνητα ατμοσφαιρικά με συσκευή νίτρου και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) Νίτρο 1 μέχρι 1800 cc
    β) Νίτρο 2 από 1801 cc και άνω
  • Ομάδα ΒΤ - 4wd / 2wd, αυτοκίνητα Turbo με πλήρη εργοστασιακό εξοπλισμό και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) ΒΤ - 4wd
    β) ΒΤ - 2wd μέχρι 1800 cc
    γ) ΒΤ - 2wd από 1801 cc και άνω
  • Ομάδα ΒΑ - 2wd, αυτοκίνητα ατμοσφαιρικά δικίνητα με εργοστασιακό εξοπλισμό και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) ΒΑ - 2wd μέχρι 1800 cc
    β) ΒΑ - 2wd από 1801 cc μέχρι 2500 cc
    γ) ΒΑ - 2wd από 2501 cc και άνω
  • Ομάδα ΕΤ SPORT MAN – Diesel , αυτοκίνητα ατμοσφαιρικά η Turbo ανεξαρτήτου κυβισμού
  • Ομάδα RALLY - 4wd/2wd, αυτοκίνητα ανεξαρτήτου κυβισμού με πλήρεις προδιαγραφές αγώνων ΡΑΛΛΥ της ΚΟΑΑ, και υποδιαιρούνται ως εξής:
    α) RALLY - 4wd
    β) RALLY - 2wd

Στην κατηγορία ΒΤ / ΒΑ τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν όλο τον εργοστασιακό εξοπλισμό που έχει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο / μοντέλο από την κατασκευή του. Επίσης πρέπει να έχουν μαζί τους τον εργοστασιακό γρύλο, τα εργαλεία και το ελαστικό ρεζέρβα! Επιτρέπεται οποιαδήποτε βελτίωση στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου. Απαγορεύονται τα ελαστικά Slicks. Τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν το ελάχιστο το εργοστασιακό βάρος τους. Απαγορεύεται η αλλαγή οποιονδήποτε μερών του αυτοκινήτου με άλλα ελαφρότερα.

Αυτοκίνητα των πιο πάνω κατηγοριών που πετυχαίνουν χρόνο κάτω από 10.5 δευτερόλεπτα, θα ακυρώνονται. Μόνο στα δοκιμαστικά μπορούν να κάνουν χρόνο κάτω των 10.5 δευτερολέπτων, για σκοπούς ρύθμισης των αυτοκινήτων τους.

Β. ET SUPER PRO
Αυτοκίνητα που επιτυγχάνουν χρόνο κάτω από 10.499 δευτερόλεπτα, χωρίς την βοήθεια Νίτρου.

Γ. OPEN
Η κατηγορία αυτή χωρίζεται σε δύο κλάσεις.

  • α) Αυτοκίνητα που επιτυγχάνουν χρόνο κάτω από 10.00 δευτερόλεπτα, ανεξαρτήτoυ μετάδοσης με χρήση συσκευής Νίτρου.
    Στη κατηγορία αυτή επιτρέπεται η συμμετοχή αυτοκινήτων ίδιο-κατασκευής αλλά όχι σωληνωτών.
  • β) FUNNY CARS – PRO STOCK (Σωληνωτά)

Κάθε κλάση πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστο 3 αυτοκίνητα κατά την εκκίνηση. Αν δεν είναι δυνατό τότε θα συμπτύσσεται με την επόμενη κλάση προς τα πάνω της ίδιας ομάδας. Αυτοκίνητα με Νίτρο που έχουν χρόνο κάτω από 11.000 δευτερόλεπτα θα πρέπει να συμβαδίζουν με τους κανονισμούς ασφαλείας της SUPER PRO και αυτοκίνητα με χρόνο κάτω των 10.500 δευτερολέπτων με τους κανονισμούς της OPEN. Είναι σημαντικό να δίδονται τα ακριβή στοιχεία των αυτοκινήτων, για είναι δυνατή η κατάταξη των στις σωστές κατηγορίες.



6. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα αυτοκίνητα και οδηγοί των πιο κάτω κατηγοριών θα πρέπει να τηρούν τα πιο κάτω:

Α. ΕΤ SPORT MAN

  1. Ζώνες Ασφαλείας 4 σημείων.
  2. Κράνος homologated με δελτίο αναγνώρισης FIA (Homologated).
  3. Στολή οδηγού με δελτίο αναγνώρισης FIA (Homologated)
  4. Τα ελαστικά του αυτοκινήτου θα πρέπει να ευρίσκονται σε τέλεια κατάσταση και στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν ειδικά αγωνιστικά ελαστικά (Slicks) θα πρέπει να έχουν ειδικό σημείο μέτρησης του πέλματος.
  5. Το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένο. Αυτοκίνητα τα οποία θα παρεκκλίνουν της πορείας τους σε μεγάλο βαθμό, στην εκκίνηση, θα αποκλείονται από τον αγώνα.
  6. Τα φρένα του αυτοκινήτου και στους τέσσερις τροχούς θα πρέπει να ευρίσκονται σε τέλεια κατάσταση.
  7. Το δοχείο καυσίμων θα πρέπει να έχει δελτίο αναγνώρισης από την Fia/NHRA σε ισχύ, καθώς οι σύνδεσμοι / λάστιχο / σωλήνα του συστήματος τροφοδοσίας θα πρέπει να είναι όπως προνοούν οι Διεθνείς κανονισμοί. (Aeroquipt) και να ευρίσκονται μέσα από το Roll cage. Η θέση του δοχείου βενζίνης θα πρέπει να είναι τοποθετημένο και καλά στερεωμένο, μακριά από τον κινητήρα και εξάτμιση του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που ευρίσκεται τόσο το δοχείο καυσίμων όσο και αντλίες καυσίμων στον χώρο επιβατών, τότε θα πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένα με μεταλλική κατασκευή / επένδυση.
  8. Τα αυτοκίνητα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν Νίτρο, η φιάλη θα πρέπει να είναι καλά στερεωμένη στο αμάξωμα και το σύστημα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με Solenoid και το οποίο να ευρίσκετε έξω από τον θάλαμο οδηγού του αυτοκινήτου. Η παροχή του Νίτρου θα πρέπει να γίνεται μέσω σωλήνας υψηλής πίεσης και αντοχής τύπου Teflon, επενδυμένης με μεταλλικό υλικό.
  9. Η συσκευή Νίτρου θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένου κατασκευαστή και απαγορεύεται οιανδήποτε ίδιο-κατασκευή.
  10. Ο πυροσβεστήρας είναι υποχρεωτικός και θα πρέπει να είναι το λιγότερο 2 κιλά με δελτίο αναγνώρισης.
  11. Επιτρέπεται η χρήση του υλικού Carbon Fiber & Fiber Glass, για το μπροστινό και πισινό προφυλακτήρα, μπροστινό καπό, με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλά στερεωμένα, χρησιμοποιώντας τα ειδικά συστήματα αγωνιστικά είδη ασφάλισης.
  12. Επιτρέπεται η αφαίρεση του πισινού προφυλακτήρα.
  13. Το παράθυρο της πόρτας του Οδηγού θα πρέπει να κάμνει όλες τις εργοστασιακές κινήσεις.
  14. Επιτρέπεται η αφαίρεση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, όλων των εξαρτημάτων, πλην του μηχανισμού του παραθύρου της πόρτας οδηγού, καθίσματος Οδηγού, ζώνης ασφαλείας και του εργοστασιακού ταμπλό.
  15. Απαγορεύεται η χρήση τζελατίνων, και επιτρέπεται η χρήση LEXAN-POLYCARBONATE.
  16. Σε περίπτωση χρήσης LEXAN-POLYCARBONATE για τον ανεμοθώρακα θα πρέπει να τοποθετηθούν 2 δοκοί στήριξης στην μέση και να στερεωθεί με μεταλλικά καρφιά, πέραν της γόμας.
  17. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή η μετατροπή εκτός των πιο πάνω απαγορεύεται.
  18. Αυτοκίνητα που κάνουν χρόνο κάτω από 12 δευτερόλεπτα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με roll bar και αυτά που κάνουν κάτω από 11.000 να είναι εφοδιασμένα με Roll cage 6 σημείων τουλάχιστο
    και να συνάδουν με τους κανονισμούς ασφάλειας της ET Super Pro!!

Β. ET SUPER PRO.

  1. Ζώνες Ασφαλείας Homologated μίνιμουμ 4 σημείων
  2. Κράνος FIA homologated
  3. Ο πυροσβεστήρας είναι υποχρεωτικός και θα πρέπει να είναι το λιγότερο 2 κιλά με δελτίο αναγνώρισης FIA.
  4. Στολή οδηγού FIA Homologated
  5. Το κάθισμα του οδηγού να είναι FIA Homologated και να είναι σωστά τοποθετημένο.
  6. Τα ελαστικά του αυτοκινήτου θα πρέπει να ευρίσκονται σε τέλεια κατάσταση και στην περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν ειδικά αγωνιστικά ελαστικά (Slicks) θα πρέπει να έχουν ειδικό σημείο μέτρησης του πέλματος.
  7. Το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένο. Αυτοκίνητα τα οποία θα παρεκκλίνουν της πορείας τους σε μεγάλο βαθμό, στην εκκίνηση, θα αποκλείονται από τον αγώνα.
  8. Αυτοκίνητα που ο χρόνος τους κυμαίνεται μεταξύ των 11 και 11.999 δευτερολέπτων θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με ROLL BARS. Για χρόνους κάτω από τα 11 δευτερόλεπτα, τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με κλωβό Ασφαλείας Roll cage Fia Homologated, το ελάχιστο 6 σημείων, η ίδιο-κατασκευής 42μμ χ 2.5μμ πάχος, βάσει σχεδιαγράμματος δες σελίδα 13.
  9. Επιτρέπεται η αντικατάσταση των γυαλιών του αυτοκινήτου με άλλο υλικό, LEXAN, (Polycarbonate) πάχους το ελάχιστο 3.2mm και με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλά στερεωμένα. Σε περίπτωση χρήσης LEXAN για τον ανεμοθώρακα θα πρέπει να τοποθετηθούν 2 δοκοί στήριξης στην μέση κάθετες και να στερεωθεί με μεταλλικά καρφιά, πέραν της γόμας. Στο αυτοκίνητο θα γίνει ειδικός έλεγχος από την Τεχνική Επιτροπή, όπου και θα αποφασίσει εάν είναι ασφαλές για να διαγωνισθεί.
  10. Το εξώστ (εξάτμιση) πρέπει να βγαίνει προς τα έξω από το αυτοκίνητο και να είναι μακριά από το δοχείο η και σωληνώσεις των καυσίμων.
  11. Επιτρέπεται η αντικατάσταση βάσεων μηχανής, μετάδοσης με άλλα πιο ανθεκτικά.
  12. Απαγορεύεται το αλάφρωμα του κυρίως πλαισίου του αυτοκινήτου (Chassis).
  13. Επιτρέπεται η αφαίρεση όλων των φαναριών του αυτοκινήτου.
  14. Το σύστημα τροφοδοσίας του αυτοκινήτου θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτό της Κατηγορίας ΟΡΕΝ.
  15. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο μέσα με Γενικό Διακόπτη Ρεύματος Ασφαλείας (Cut – OFF Master Switch) και να μπορεί επιπρόσθετα να απενεργοποιείται και από έξω στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο πέραν της σηματοδότησης του.
  16. Επιτρέπεται η αντικατάσταση του Ταμπλό με άλλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο η Carbon Fiber, με την προϋπόθεση ότι θα είναι όλες οι τυχόν αιχμηρές εκκοπές που υπάρχουν πλήρως καλυμμένες.
  17. Επιτρέπεται η αντικατάσταση του εργοστασιακού υλικού, με Αλουμίνιο, Carbon Fiber η Fiber Glass, των μπροστινών και πισινών φτερών, πόρτες (πλην του Οδηγού), και μπροστινό και πισινό καπό, και τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά καλά στερεωμένα με ειδικές αγωνιστικές ασφάλειες. Η πόρτα του οδηγού θα πρέπει να είναι πλήρως εργοστασιακή με όλους τους εργοστασιακούς εξοπλισμούς και λειτουργίες. Καμία άλλη μετατροπή επιτρέπεται στο αμάξωμα πέραν των πιο πάνω. Οποιαδήποτε άλλη αφαίρεση η αντικατάσταση μεταλλικών πλαισίων, σασί, πατώματος δεν επιτρέπεται!
  18. Ο κινητήρας πρέπει να είναι του ίδιου κατασκευαστή και η στήριξη του να είναι όπως είναι εργοστασιακού η και καλύτερη!
  19. Απαραίτητα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με δοχεία αναθυμιάσεων λαδιού, και υπερχείλισης νερού.
  20. Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή η μετατροπή εκτός των πιο πάνω απαγορεύεται.

Γ. ΟΡΕΝ.

  1. Κινητήρας: Ανεξαρτήτως κυβισμού, κυλίνδρων η κατασκευαστή, εσωτερικής καύσης, επιτρέπεται η χρήση ΝΙΤΡΟΥ, καθώς και η χρήση 2 κινητήρων. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΕΘΑΝΟΛΗΣ η ΝΙΤΡΟΜΕΘΑΝΟΛΗΣ.
  2. Ζώνες Ασφαλείας FIA Homologated μίνιμουμ 4 σημείων
  3. Κράνος FIA Homologated
  4. Το κάθισμα του οδηγού να είναι FIA Homologated και να είναι σωστά τοποθετημένο.
  5. Ο πυροσβεστήρας είναι υποχρεωτικός και θα πρέπει να είναι το λιγότερο 2.0 κιλά με δελτίο αναγνώρισης FIA.
  6. Το δοχείο καυσίμων θα πρέπει να έχει δελτίο αναγνώρισης από την Fia/NHRA σε ισχύ, καθώς οι σύνδεσμοι / λάστιχο / σωλήνα του συστήματος τροφοδοσίας θα πρέπει να είναι όπως προνοούν οι Διεθνείς κανονισμοί. (Aeroquipt) και να ευρίσκονται μέσα από το Roll cage. Η θέση του δοχείου βενζίνης θα πρέπει να είναι τοποθετημένο και καλά στερεωμένο, μακριά από τον κινητήρα και εξάτμιση του αυτοκινήτου. Σε περίπτωση που ευρίσκεται τόσο το δοχείο καυσίμων όσο και αντλίες καυσίμων στον χώρο επιβατών, τότε θα πρέπει να είναι πλήρως καλυμμένα με μεταλλική κατασκευή / επένδυση.
  7. Φρένα διπλού κυκλώματος (μπροστά – πίσω) και να ανταποκρίνονται στην κατασκευή – βάρος οχήματος – ταχύτητα εξόδου και χρόνου που επιτυγχάνει το όχημα. Οχήματα με ταχύτητα εξόδου πέραν των 255 kh, πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αλεξίπτωτο.
  8. Τα ελαστικά (Slicks) πρέπει να ευρίσκονται σε τέλεια κατάσταση και θα πρέπει να έχουν ειδικό σημείο μέτρησης του πέλματος.
  9. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο μέσα με Γενικό Διακόπτη Ρεύματος Ασφαλείας (Cut – OFF Master Switch) και να μπορεί επιπρόσθετα να απενεργοποιείται και από έξω στο μπροστινό μέρος, το οποίο θα πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο πέραν της σηματοδότησης του.
  10. Η Ηλεκτρική εγκατάσταση είναι ελεύθερη με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει ασφαλειοθήκη προσαρμοσμένη επαγγελματικά.
  11. Επιτρέπεται η αντικατάσταση των γυαλιών του αυτοκινήτου με άλλο υλικό, LEXAN, (Polycarbonate) πάχους το ελάχιστο 3.2mm και με την προϋπόθεση ότι θα είναι καλά στερεωμένα. Σε περίπτωση χρήσης LEXAN για τον ανεμοθώρακα θα πρέπει να τοποθετηθούν 2 δοκοί στήριξης στην μέση κάθετες και να στερεωθεί με μεταλλικά καρφιά, πέραν της γόμας. Στο αυτοκίνητο θα γίνει ειδικός έλεγχος από την Τεχνική Επιτροπή, όπου και θα αποφασίσει εάν είναι ασφαλές για να διαγωνισθεί.
  12. Επιτρέπεται η αφαίρεση όλων των φαναριών του αυτοκινήτου.
  13. Το εξώστ (εξάτμιση) πρέπει να βγαίνει προς τα έξω από το αυτοκίνητο και να είναι μακριά από το δοχείο η και σωληνώσεις των καυσίμων.
  14. Απαγορεύεται η χρήση τζελατίνων.
  15. Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με κλωβό Ασφαλείας Roll cage Fia Homologated, το ελάχιστο 6 σημείων, η ίδιο-κατασκευής 42μμ χ 2.5μμ πάχος, βάσει σχεδιαγράμματος δες σελίδα.
  16. Ενδυμασία του οδηγού θα πρέπει να είναι FIA Homologated.
  17. Επιτρέπεται η αντικατάσταση του εργοστασιακού υλικού, με Αλουμίνιο, Carbon Fiber η Fiber Glass, των μπροστινών και πισινών φτερών, πόρτες και μπροστινό και πισινό καπό, και τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά καλά στερεωμένα με ειδικές αγωνιστικές ασφάλειες. . Στο αυτοκίνητο θα γίνει ειδικός έλεγχος από την Τεχνική Επιτροπή, όπου και θα αποφασίσει εάν είναι ασφαλές για να διαγωνισθεί.
  18. Επιτρέπεται η αντικατάσταση του Ταμπλό με άλλο κατασκευασμένο από αλουμίνιο η Carbon Fiber, με την προϋπόθεση ότι θα είναι όλες οι τυχόν αιχμηρές εκκοπές που υπάρχουν πλήρως καλυμμένες.
  19. Υποχρεωτικό να υπάρχει διαχωριστικό μεταξύ κινητήρα και οδηγού (Fire Wall) όπως καθορίζεται από την FIA.
  20. Απαραίτητα θα πρέπει να είναι εφοδιασμένα με δοχεία αναθυμιάσεων λαδιού, και υπερχείλισης νερού.



7. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • Συμμετοχές Νομικών Προσώπων £60,00 για κάθε συμμετοχή
  • Συμμετοχές Ατομικών Προσώπων £60,00 για κάθε συμμετοχή
  • Συμμετοχές ομάδων Λεσχών ή Ομίλων £2,00 για κάθε αυτοκίνητο (Ελχ. 3-Μεγ. 5)
  • Συμμετοχές ομάδων Κατασκευαστών £5,00 για κάθε αυτοκίνητο (Ελχ. 3-Μεγ. 5)

Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα δικαιούται να έχει στον χώρο του Park Ferme’ ένα Service Van MONO και 3 μηχανικούς μάξιμουμ. Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα δικαιούται να έχει τους 3 μηχανικούς του που θα τον συνοδεύουν μαζί του στον χώρο του Burn Out και θα πρέπει απαραίτητα να καθορίσει τα ονόματα τους με την παράδοση της συμμετοχής του. Αμέσως μετά την εκκίνηση του διαγωνιζομένου, όλοι οι μηχανικοί που συνόδευαν τον διαγωνιζόμενο στον χώρο του Burn Out θα πρέπει να αποχωρίσουν από τον χώρο και να επιστρέψουν στο Park Ferme’.

  • Δικαίωμα εισόδου Service Van στο Park Ferme’ Λ.Κ. 15,00 για κάθε Van
  • Δικαίωμα εισόδου μηχανικού στο Park Ferme’ Λ.Κ. 2,00 για κάθε μηχανικό

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχει κάθε άτομο ή νομικό πρόσωπο που έχει Αγωνιστικό Δελτίο διαγωνιζομένου της ΚΟΑΑ για το 2006. Απαραίτητο είναι ο οδηγός να έχει Αγωνιστικό Δελτίο Οδηγού της ΚΟΑΑ για το 2006 όπως και έγκυρο Δελτίο Υγείας του ΚΟΑ. Σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος είναι νομικό πρόσωπο ή δεν είναι ο οδηγός, τότε ο οδηγός όπως ορίζεται στη δήλωση συμμετοχής θα θεωρείτε υπεύθυνος για όλες τις ευθύνες και υποχρεώσεις του διαγωνιζόμενου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα δικαιώματα συμμετοχής περιλαμβάνουν ασφάλεια έναντι τρίτου για τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα. ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ £100,00 ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ. Η Ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από την Ασφαλιστική Εταιρεία “Μινέρβα Ασφαλιστική Λτδ”. Η κάλυψη αυτής της ασφάλειας από τους διοργανωτές, δεν καλύπτει ζημίες πάνω σε διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, ή τραυματισμό των επιβατών τους. Η ασφάλεια τίθεται σε ισχύ από την εκκίνηση της χρονομετρημένης δοκιμαστικής διαδρομής και παύει να ισχύει στο τέλος του αγώνα ή τη στιγμή αποχώρησης ή αποκλεισμού από τον αγώνα.
Δικαιώματα συμμετοχής δεν επιστρέφονται, εκτός αν η συμμετοχή δεν γίνει αποδεκτή.

Απαραίτητα έγραφα που πρέπει να προσκομιστούν στη Γραμματεία του αγώνα με ποινή μέχρι αποκλεισμό είναι:

  1. Άδεια οδηγού εν ισχύει
  2. Πληρεξούσιο χρήσης οχήματος από τρίτο άτομο
  3. Δελτίο Υγείας ΚΟΑ οδηγού
  4. Αγωνιστικό Δελτίο διαγωνιζόμενου και οδηγού.



8. ΔΙΑΦΟΡΑ

  • Για την καλύτερη και ασφαλέστερη οργάνωση του αγώνα θα πρέπει απαραίτητα όλοι οι διαγωνιζόμενοι να προσκομίσουν τα ακόλουθα:Μια φωτογραφία του οδηγού σε μέγεθος διαβατηρίου
  • Μία φωτογραφία του κάθε μηχανικού που θα συνοδεύουν τον διαγωνιζόμενο στον χώρο του Park Ferme’.
  • Το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του κάθε μηχανικού που θα συνοδεύουν τον διαγωνιζόμενο στον χώρο του Park Ferme’.
  • Τα ονόματα των 3 μηχανικών που θα συνοδεύουν τον διαγωνιζόμενο στον χώρο του Burn Out.
  • Τα στοιχεία του Service Van που θα συνοδεύουν τον διαγωνιζόμενο στον χώρο του Park Ferme’.