Νέα - News | Ανακοίνωση της ΛΕ.Ν.Ο.Θ.
21.06.06 

 

Ανακοίνωση της ΛΕ.Ν.Ο.Θ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ-ΑΧΙΛΛΕΩΣ 13
ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 21/6/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

Ύστερα από κοινή και σύμφωνη απόφαση των αγωνιζομένων Νοτίου Ελλάδος και των ομάδων αυτών, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε τα εξής:

1) Στηρίζουμε 100% την καθαρή εντολή των αγωνιζομένων Ελλάδας για ενοποίηση και ενιαία λέσχη. Για αυτό τον λόγο άλλωστε και έχουμε γραφτεί και ως μέλη της λέσχης ΛΕ.Ν.Ο.Ελλάδος.

2) Ζητούμε από την εταιρεία TRIAD να παραδώσει το υπόλοιπο 50% του χρηματικού επάθλου (ήτοι 13.975 Ευρώ) συν 2.950 Ευρώ που αντιστοιχεί στο πρώτο 50% των κυρίων Μπαρμπαρή (1400 Ευρώ), Βαγιωνή (1050 Ευρώ) και Παλαιοδήμου (500 Ευρώ) οι οποίοι μέχρι και την συγκέντρωση αγωνιζομένων την Δευτέρα 19 Ιουνίου στην έδρα ΛΕΝΟΕ Νοτίου Ελλάδος στην Ηλιούπολη δεν το είχαν παραλάβει. Το υπόλοιπο ποσό (ήτοι 13.975 Ευρώ + 2.950 = 16.925 Ευρώ) πρέπει να παραδοθεί στην επιτροπή αγωνιζομένων που αποτελείται από τους κυρίους Ζάγαρη, Σαρλή, Τζανιδάκη και Παπαφιλίππου ή σε κάποιον εξ αυτών. Ξεκαθαρίζουμε στην εταιρεία TRIAD ότι σε περίπτωση που το προαναφερθέν χρηματικό ποσό δεν παραδοθεί όπως έχουμε περιγράψει μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 12:00, ο εξουσιοδοτημένος δικηγόρος της Πανελλήνιας Λέσχης και των αγωνιζομένων θα αναλάβει την υπόθεση.

3) Ξεκαθαρίζουμε στην εταιρεία TRIAD ότι οι αγωνιζόμενοι ΕΛΛΑΔΟΣ εκπροσωπούνται από 2 αρμόδια όργανα. Το νυν πενταμελές της ΛΕΝΟΘ/ΛΕΝΟΕ και την πενταμελή επιτροπή αγωνιζόμενων νοτίου Ελλάδος. Η εταιρεία TRIAD (και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία) θέλει να επικοινωνήσει με τους αγωνιζόμενους ΟΦΕΙΛΕΙ να απευθύνει αίτηση συνάντησης με το Πρόεδρο κύριο Καλλιπολίτη Παναγιώτη.

4) Η πάγια αηδιαστική τακτική προσέγγισης – που εφαρμόζει εδώ και χρόνια η εταιρεία TRIAD – παίρνοντας τηλέφωνο έναν έναν τους αγωνιζόμενους και εφαρμόζοντας το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ δεν έχει πλέον καμία θέση στον χώρο μας.

5) Καλούμε την εταιρεία TRIAD προτού σκεφτεί οποιαδήποτε συνάντηση να επιδώσει πρώτα το χρηματικό έπαθλο που οφείλει εδώ και σχεδόν 9 μήνες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ
ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ