Νέα - News | Δ.Τ. ΛΕΝΟΕ: Προτεινόμενες Ημερομηνίες για το Πρωτάθλημα 2007.
15.03.07 

 

ΛΕΝΟΕ

Δελτίο Τύπου ΛΕΝΟΕ, Πέμπτη 15 Μαρτίου 2007

Σήμερα Πέμπτη 15/3/07 ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης μας ΛΕΝΟΕ συναντήθηκαν με το Σύμβουλο Αγώνων της ΕΘΕΑ κύριο Αντώνιο Παρταλιό, υπεύθυνο για τους αγώνες dragster στη Βόρειο Ελλάδα και συζήτησαν για την προκήρυξη των αγώνων και συνεπώς του πρωταθλήματος 2007.

Τέθηκε το θέμα της καθυστέρησης ανακοίνωσης  ημερομηνιών και της αγωνίας των αγωνιζομένων και των φίλων του dragster για να μάθουν το πότε θα αγωνιστούν. Η ΛΕΝΟΕ σε συνεννόηση με τον κύριο Παρταλιό πρότεινε τις παρακάτω ημερομηνίες ως το τελικό πρόγραμμα για τη τέλεση αγώνων το 2007:

1. 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, Σέρρες ΛΕΝΟΕ
2. 28, 29 Απριλίου, Ελληνικό
3. 26, 27 Μαΐου, Πολύκαστρο συνδιοργάνωση ΛΕΜΑΚ / ΛΕΝΟΕ
4. 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου, Ελληνικό
5. 15, 16 Σεπτεμβρίου, Πολύκαστρο συνδιοργάνωση ΛΕΜΑΚ / ΛΕΝΟΕ
6. 13, 14 Οκτωβρίου, Σέρρες ΛΕΝΟΕ
7. 3, 4 Νοεμβρίου, Ελληνικό

Ο κύριος Παρταλιός θα μεταφέρει την πρόταση στην ΕΘΕΑ άμεσα και την Τετάρτη 21 Μαρτίου θα έχουμε την επίσημη απάντηση - προκήρυξη.

Επίσης μας γνώρισε ότι ήδη υπάρχουν οι ημερομηνίες 15 Απριλίου, 10 Ιουνίου και 21 Οκτωβρίου για το Ελληνικό (ημερομηνίες για τις οποίες ποτέ δεν ερωτηθήκαμε) υπό ορισμένες προϋποθέσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν αργότερα (και θα σχολιαστούν σε άλλο δελτίο τύπου).

Στο κύριο Παρταλίο έγινε γνωστή η προφορική συμφωνία μας και ταύτιση απόψεων με την ΛΕΜΑΚ όσον αφορά την συνδιοργάνωση αγώνων στο Πολύκαστρο και η εναλλακτική λύση συνδιοργάνωσης αγώνων στο Τυμπάκι Κρήτης με τη λέσχη Ηρακλείου.

Επίσης, κατόπιν τηλεφωνικών επικοινωνιών που έγιναν χτες και σήμερα με το πρόεδρο της ΕΘΕΑ κύριο Μανιατόπουλο, με το κύριο Θωμά Γκουρτσούλη καθώς και με το κύριο Κωνσταντινίδη, ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΛΕΝΟΕ δηλώνουν προς κάθε μέλος της πανελλήνιας λέσχης, προς κάθε αγωνιζόμενο και προς κάθε φίλαθλο του dragster ότι το ΔΣ δεν ευθύνεται για την αδυναμία της ΕΘΕΑ στο να προκηρύξει το πρωτάθλημα και συνεπώς το 1ο αγώνα.

Από όλους τους παράγοντες παίρνουμε τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα στο να γίνει αγώνας στις Σέρρες στις 31 Μαρτίου, αλλά κανείς δεν δεσμεύεται να το ανακοινώσει και επίσημα / υπεύθυνα. Προφανώς πιστεύουμε ότι για άλλη μια φορά παίζονται διάφορα παιχνίδια στις πλάτες μας και συνεπώς στις πλάτες όλου του θεσμού και όλων των αγωνιζομένων.

Το ΔΣ της ΛΕΝΟΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μεταξύ του, με πολλά μέλη της λέσχης και με πολλούς αγωνιζόμενους σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπομονή έχει όρια και δηλώνει επίσης έτοιμο να αναλάβει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δράση για τη προάσπιση της ευημερίας του dragster.

Χαιρετίζει τη τηλεφωνική δέσμευση του κύριου Μανιατόπουλου και του κύριου Κωνσταντινίδη για προσπάθεια επίσημης ανακοίνωσης / επισημοποίησης του 1ου αγώνα για το 2007 στις 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών από τη ΛΕΝΟΕ μέχρι αύριο Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007.

Με τιμή,

Το ΔΣ ΛΕΝΟΕ