Νέα - News | Το site της ομάδας VAGIAS RACE TECH.
19.08.07 

 

VAGIAS RACE TECH

Σας παρουσιάζουμε σήμερα το site της ομάδας VAGIAS RACE TECH το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε στη διεύθυνση www.vagiasracetech.gr.

Η ομάδα VAGIAS RACE TECH συμμετέχει στο πρωτάθλημα Dragster στην κατηγορία των μοτοσικλετών από το 1995. Έχει ήδη κατακτήσει 19 πρωταθλήματα και είναι από τις πλέον οργανωμένες και γνωστές του χώρου! Ιδιοκτήτης της είναι ο κ. Αθανασίου Βάγιας ο οποίος διατηρεί συνεργείο επισκευής και βελτίωσης μοτοσικλετών στο Κιάτο Κορινθίας οδός Π. Τσαλδάρη 102.

H πρώτη συμμετοχή σε επίσημο πρωταθληματικό αγώνα έγινε με μοτοσικλέτα μάρκας SUZUKI 750 cc με οδηγό τον ΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΗ το 1995 κατά την διάρκεια του οποίου είχε τον πρώτο χρόνο 10,202 sec. Το 1995 τελείωσε με νικητή της κατηγορίας τον Λάμπρου. Ο Βασίλης Λάμπρου και αργότερα οι Χρήστος Αγαπίδης και Αλέξανδρος Πούλος πέτυχαν πολλές νίκες και πανελλήνια ρεκόρ. Επισκεφτείτε το site της ομάδας για να διαβάσετε την ολόκληρη την ιστορία της και την εξέλιξή της από το 1995 που συμμετέχει σε επίσημους πρωταθληματικούς αγώνες dragster μέχρι σήμερα.

Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες προέρχονται από το site της ομάδας VAGIAS RACE TECH.