Νέα - News | Οι Όμορφες Χώρες Όμορφα Καίγονται...
24.08.07 

 

Οι Όμορφες Χώρες Όμορφα Καίγονται...

"Ανώνυμος/η 25/8/2007 00:22 - in.gr

Μετά την Πάρνηθα ελπίζαμε στον Υμηττό - Όταν κόντεψε να καεί το σπίτι μας, είχαμε τουλάχιστον την Πεντέλη - Όταν κάηκε κι αυτή και είπαμε ότι δε μας μένει άλλο πιά, παρά μόνο το εξοχικό στο χωριό ...κάηκε και η Ζαχάρω. Σε τι να ελπίσω πιά;;; Νιώθω απλώς συντετριμμένη, όταν σκέφτομαι το παρθένο δάσος της Σμέρνας που δε θα ξαναδώ και το μοναδικό πευκόδασος του Καϊάφα ανάμεσα στη θάλασσα και τη λίμνη, στο οποίο πέρασα ατέλειωτα παιδικά καλοκαίρια και τον πρώτο μεγάλο έρωτα... Τι από όλα αυτά θα έχω να δείξω στα αγέννητα παιδιά μου;;;"

greekdragster.com: Στα έξι χρόνια που είμαστε στον αέρα, λίγες φορές αισθανθήκαμε την ανάγκη να δημοσιεύσουμε στην πρώτη σελίδα θέματα εκτός αγώνων, βελτιώσεων κλπ Θυμάμαι ότι το είχαμε κάνει με το Euro 2004 και κάποιες άλλες λίγες φορές.

Από χθες, ψάχναμε με τι λόγια θα έπρεπε να περιγράψουμε αυτό που συνέβη: "... εμπρησμοί ... ευθύνες της κυβέρνησης ... ευθύνες των ίδιων των πολιτών ... ανικανότητα ... καταστροφή ... ελπίδα ... αντιλαϊκές μεθοδεύσεις..." Οι φράσεις δεν σχηματίζονταν, δεν αρκούσαν να περιγράψουν το γεγονός. Στο in.gr βρήκαμε το συγκεκριμένο μήνυμα από την ανώνυμη κοπέλλα.

... Τι από όλα αυτά θα έχω να δείξω στα αγέννητα παιδιά μου;;;

Νοιώθουμε τόση ντροπή...