Νέα - News | Κλοπή Πνευματικής Ιδιοκτησίας.
05.09.07 

 

Κλοπή Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σήμερα το πρωί διαπιστώσαμε κλοπή της δουλειάς μας από νεοσύστατο site. Στη διεύθυνση http://www.greekdragster.com/database/db_classification.php?race=200707 είχαμε ανακοινώσει από χθες τις Συμμετοχές και την Τελική Κατάταξη του 4ου Αγώνα Dragster 2007. Τα στοιχεία που ανακοινώσαμε περιλαμβάνουν αποτελέσματα που δεν μας τα στέλνει έτοιμα η ΛΕΝΟΕ: Τον καλύτερο χρόνο αντίδρασης του κάθε οδηγού, το καλύτερό του 18άρι κ.ο.κ. Τα αποτελέσματα αυτά βγαίνουν από αυτόματη επεξεργασία των 590 περασμάτων του αγώνα, αλλιώς θα θέλανε πολλές ημέρες ή ακόμα και εβδομάδες για να τα επεξεργαστεί κάποιος με το χέρι.

Διευκρινίζουμε ότι Πνευματική μας Ιδιοκτησία δεν αποτελούν αυτά καθεαυτά τα δεδομένα, αλλά η πληροφορία που παράγεται από την επεξεργασία τους από τη βάση μας και τις συναρτήσεις που έχουμε δημιουργήσει σε αυτή.

Είναι ντροπή κατ' αρχήν να κλέβουν με τόσο ξεδιάντροπο και εξώφθαλμο τρόπο τη δουλειά μας. Προφανώς δεν έχουν μάθει να σέβονται την προσπάθεια του άλλου. Πέρα από αυτό, δηλώνουμε ότι είμαστε σε θέση να αποδείξουμε με πολλούς τρόπους τους ισχυρισμούς μας, όπου χρειαστεί.

Προκειμένου να διαφυλάξουμε τη δουλειά μας, δουλειά πολλών χρόνων, προειδοποιούμε τον ιδιοκτήτη του site:

1. Να δηλώσει στην ιστοσελίδα του την πηγή των στοιχείων αυτών ή

2. Να αφαιρέσει αμέσως τα στοιχεία αυτά από την ιστοσελίδα του.

Λυπόμαστε για την εξέλιξη αυτή, είναι ντροπή να παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, και δηλώνουμε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε τη δουλειά μας με κάθε νόμιμο τρόπο.

Για το greekdragster.com

Ηλίας Βαθειάς