Νέα - News | Το Site της Ομάδας ANDREADIS ENGINEERING TEAM.
24.10.07 

 

Το Site της Ομάδας ANDREADIS ENGINEERING TEAM.

Σας παρουσιάζουμε σήμερα το site της ομάδας ANDREADIS ENGINEERING TEAM το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε στη διεύθυνση www.yamaha-andreadis.gr.

Ο Σταύρος Ανδρεάδης έχει γεννηθεί και διαμένει στην Ξάνθη. Συμμετέχει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Dragster της ΕΛΠΑ από το 2003. Έχει συμμετάσχει σε 17 συνολικά αγώνες με 26 συμμετοχές στις κατηγορίες MOTO 4, MOTO 3, MOTO 2.2 και AUTO A3. Ενδεικτικό είναι ότι στην κατηγορία ΜΟΤΟ 2.2 από τις 17 φορές που συμμετείχε, έχει κερδίσει τις 13. Τα αναλυτικά στατιστικά του Σταύρου μπορείτε να βρείτε εδώ. Επίσης, από την επιλογή "ΑΓΩΝΕΣ" αριστερά στο μενού του site της ομάδας, μπορείτε να παρακοουθείτε τις εξελίξεις και τα αγωνιστικά τους νέα.

Η Ανδρεάδης Engineering διατηρεί κατάστημα στην Ξάνθη, στην οδό Δημοκρίτου 4. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 25410-27762 ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνοντας mail στο info@yamaha-andreadis.gr.

Αναπόσπαστο μέλος της ομάδας είναι και ο Κώστας Πουρσαλίδης, ο οποίος γράφει στα forums του site μας ως racing yzf r6. Από τη σελίδα αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της ομάδας για τη βοήθειά τους και την ενημέρωση που μας προσφέρουν και να τους ευχηθούμε πάντα επιτυχίες και δημιουργία!