Παρουσιάσεις Αγωνιστικών - Racing Vehicles | Alex Konstantakis - Chevy Camaro!
07.11.06
  

Alex Konstantakis Camaro - (c) greekdragster.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - MORE PHOTOS

Ένα νέο Camaro βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά της Κρήτης. Ανήκει στον Αλέκο Κωνσταντάκη και στον αδερφό του, τον Δημήτρη, γνωστούς στην Ελληνική σκηνή dragster από το όμορφο κόκκινο Camaro του ’71 που τρέχει στην ΑΑ2. Το αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με ένα μοτέρ Big Block Chevy 540 κυβικών ιντσών στην αρχή, ενώ στο εγγύς μέλλον οι βλέψεις της ομάδας είναι για ένα Big Block Chevy 600 κυβικών ιντσών στα 1150 περίπου άλογα συν ένα στάδιο νίτρου.

Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα πολύ ωραίο δεμένο σασί με funny car cage και υπολογίζεται ότι, με το μοτέρ και το διτάχυτο powerglide σασμάν καθώς και όλο τον εξοπλισμό του έτοιμο για αγώνα, το βάρος του δεν θα ξεπερνάει τα 1000 κιλά. Η ομολογκασιόν του σασί είναι για 7,5 δευτερόλεπτα. Το αυτοκίνητο έχει αγωνιστεί στη κατηγορία Competition Eliminator στο Σκανδιναβικό πρωτάθλημα με αλουμινένιο μοτέρ BBC με καλύτερο χρόνο στην ιστορία του τα ψηλά 7άρια (7,8 – 7,9).

Η Κρήτη λοιπόν και συγκεκριμένα η πόλη των Χανίων έχει να επιδείξει 2 πανέμορφα Camaro, ένα του ’71 που σας παρουσιάζουμε εδώ και ένα του ’79 το οποίο ελπίζουμε να σας παρουσιάσουμε σύντομα. Ανυπομονούμε όλοι μας να δούμε τι μπορεί να κάνει αυτό το Αμερικάνικο muscle car με μοτέρ 1150 αλόγων και βάρος λιγότερο από τα 1000 κιλά! Η ομάδα του Greekdragster.com εύχεται στους Αλέκο και Δημήτρη καλή επιτυχία στο project τους και καλά και ασφαλή περάσματα τη καινούργια σεζόν.