Δελτίο Τύπου - Press Release | CarCrazy - Παρουσίαση της Εταιρείας.

 

Σας παρουσιάζουμε σήμερα την εταιρεία CarCrazy.

Το CarCrazy e-shop ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την διάθεση επιλεγμένων ειδών αυτοκινήτου και tuning μέσω internet. Από τo 2007 το Carcrazy.gr έχει την αποκλειστική διάθεση στην Ελληνική αγορά των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας της εταιρίας Race Technology Ltd για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Διαθέτουμε πλήρη σειρά από εξειδικευμένα όργανα και εφαρμογές που απευθύνονται εξίσου σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Για έλεγχο, βελτίωση, και δοκιμές εντός και εκτός πίστας. Τα προϊόντα είναι ιδανικά για εφαρμογές ανάκτησης δεδομένων, από dragster racing , αγωνιστικά, βελτιωμένα οχήματα, μέχρι και F1 boats.

Η Race Technology είναι μια Αγγλική επιχείρηση στο Νόττιγχαμ, που αναπτύσσει υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα για αυτοκίνητα. Ειδικότερα είναι ηγέτες στον τομέα ανάκτησης δεδομένων μέσω GPS (GPS data loggers), CAN επικοινωνίες και εξειδικευμένα όργανα για την ανάκτηση δεδομένων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχει μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς ηλεκτρονικών αυτοκινήτου. Με ιδιαίτερη πείρα στον έλεγχο κινητήρα, ανάκτηση δεδομένων, έλεγχο ανάφλεξης και όργανα για τα οχήματα σε αγωνιστικές εφαρμογές.

Η Race Technology λειτουργεί από τις αρχές του 2002. Οι ιδιαίτεροι τομείς εμπειρίας της περιλαμβάνουν:

-Ηλεκτρονικά Αυτοκινήτων (Automotive electronics)
-Υψηλής ταχύτητας & υψηλής ακριβείας συστήματα αποκτήσεις δεδομένων (High speed/high accuracy data acquisition systems)
-Συστήματα ελέγχου κινητήρων αυτοκινήτου (Engine control systems)
-GPS εφαρμογές σε αυτοκίνητα (GPS automotive applications)
-Microcontroller Based Systems

Δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες: Carcrazy.gr - Race Technology Products. Όλα τα προϊόντα Race Technology απο το Carcrazy.gr έρχονται με εγγύηση ενός έτους που καλύπτει τις ατέλειες κατασκευής. Εάν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα παράσχουμε αρχικά υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα κεντρικά στην Αγγλία, και επιβεβαιώσουμε εάν το ζήτημα οφείλεται στο υλικό, το λογισμικό, το στήσιμο, κ.λ.π. Εάν αποδειχτεί ότι είναι αστοχία υλικού - κατασκευής, η μονάδα θα επιστραφεί στην Αγγλία για επιθεώρηση, δοκιμή και επισκευή.

Αποστολές σε όλη την Ελλάδα μέσω WWW.CARCRAZY.GR με

α) Αντικαταβολή (ΕΛΤΑ Πόρτα - Πόρτα)
β) 6 άτοκες δόσεις με VISA η MASTERCARD.

Carcrazy.gr Tuning & Accessories
www.carcrazy.gr,Θεομήτορος 8, Άλιμος, Αθήνα. Τηλ / Fax : 210 9941460
Επίσημος Εκπρόσωπος της Race Technology Ltd στην Ελλάδα.