Αρχείο Νέων Για το Έτος 2001 - 2001 Year News File
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2001. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2001.
19.12.2001 | Ελληνικοί Αγώνες Dragster και RWYB - Greek Drag and RWYB Races

'Αλλος ένας άψογα διοργανωμένος αγώνας από τις Λ.Ε.Ν.Ο.Θ. και Λ.Α.Μ.Σ. καθώς και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών! Οι άνθρωποι εκεί επάνω, παρ' ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα χιόνιζε, απόλαυσαν εκπληκτικό θέαμα! Συγχαρητήρια σε όλους! Κάποια στιγμή, πρέπει να συνεχιστούν οι αγώνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι το 2002 αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

     
Από σήμερα λειτουργούν τα Forums μας. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Από σήμερα λειτουργούν τα Forums μας.
18.12.2001 | Νέα - News

Εϊμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι από σήμερα λειτουργούν οι συζητήσεις (forums) του site μας. Απομένουν βέβαια κάποια θέματα προς ρύθμιση, αυτά όμως θα υλοποιούνται σταδιακά τις επόμενες ημέρες. Σας περιμένουνμε λοιπόν να εγγραφείτε και να εκφράστε ελεύθερα τη γνώμη σας αλλά με σεβασμό προς τους υπόλοιπους χρήστες. Αυτός ο χώρος (όπως και όλο το site, άλλωστε) έχει φτιαχτεί για εσάς.

     
Στις 8 Δεκεμβρίου ο Τελευταίος Αγώνας της Χρονιάς. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Στις 8 Δεκεμβρίου ο Τελευταίος Αγώνας της Χρονιάς.
29.11.2001 | Νέα - News

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα dragster για το 2001. Ο τελευταίος και πολύ σημαντικός αγώνας dragster θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες στις 08.12.2001 και όχι την πρώτη του μήνα.

     
Ανοικτή Επικοινωνία Μαζί σας. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Ανοικτή Επικοινωνία Μαζί σας.
28.11.2001 | Νέα - News

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας, τις ιδέες σας, τα θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια για την προσπάθειά μας, για το υλικό και τις πληροφορίες που μας στέλνετε. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Επιθυμία και ελπίδα μας είναι να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερους φίλους από μέρη εκτός Αττικής.

     
Σας παρουσιάζουμε το Honda Civic Turbo των 600 ίππων του John Motis. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Σας παρουσιάζουμε το Honda Civic Turbo των 600 ίππων του John Motis.
19.11.2001 | Παρουσιάσεις Οχημάτων - Vehicle Presentations

Το site μας έχει την τιμή να παρουσιάσει την έκπληξη του αγώνα dragster Σερρών, το αυτοκίνητο του John Motis, το Honda Civic 1600 Turbo. Ευχαριστούμε θερμά τον John Motis καθώς και τους συνεργάτες του στην Ελλάδα Λάμπρο και Νίκο της εταιρείας Speed Factory για τη διάθεση του αυτοκινήτου.

     
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2001 στις Σέρρες. (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 4ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster 2001 στις Σέρρες.
06.11.2001 | Ελληνικοί Αγώνες Dragster και RWYB - Greek Drag and RWYB Races

Ο καιρός βοήθησε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα dragster που διοργάνωσαν με άρτιο τρόπο οι ΛΕ.Ν.Ο.Θ. και Λ.Α.Μ.Σ. Οι λίγοι θεατές (περίπου 700) παρακολούθησαν έναν καλά οργανωμένο αγώνα ο οποίος ξεκίνησε στις 10:00 και τελείωσε στις 14:00 χωρίς να σημειωθεί καμία σημαντική καθυστέρηση! Ένα ακόμη σημαντικό θετικό στοιχείο του αγώνα ήταν η ασφάλεια. Κανένας δεν επιτρεπόταν να βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης και του burn-out και όλοι οι θεατές βρίσκονταν στις κερκίδες τις οποίες χώριζε από την πίστα ένας προστατευτικός τοίχος.

     
Ιδιωτική πίστα dragster; Μακάρι... (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Ιδιωτική πίστα dragster; Μακάρι...
01.11.2001 | Νέα - News

Μάθαμε ότι ιδιώτης κατασκευάζει στη Θήβα πίστα για αγώνες dragster διεθνών προδιαγραφών! Τί σημαίνει αυτό; Αν - ή όταν - ολοκληρωθεί η κατασκευή της και βγούνε οι σχετικές άδειες, θα μπορούμε να απολαύσουμε από κοντά αγώνες dragster με κατηγορίες όπως η TOP FUEL και άλλες που μέχρι τώρα μόνο στην τηλεόραση βλέπουμε.

     
Φωτογραφίες από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα - Athens International Motor Show 2001 Photos.
 (c) greekdragster.com - The Greek Drag Racing Site, since 2001.
  Φωτογραφίες από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα - Athens International Motor Show 2001 Photos.
24.10.2001 | Φωτογραφίες - Photos

Φωτογραφίες από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στην Αθήνα.

Athens International Motor Show 2001 Photos.

     
Η πρώτη μέρα μας στον
  Η πρώτη μέρα μας στον "αέρα" - Our first day on Internet.
15.10.2001 | Νέα - News

Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που μας ενώνει η αγάπη για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα και φυσικά τη βελτίωσή τους. Αγαπάμε ιδιαίτερα τους αγώνες dragster αλλά σκοπεύουμε να φιλοξενούμε και άλλα θέματα όπως αγώνες αναβάσεων και σιρκουί, εκθέσεις καθώς και θέματα σχετικά με την ασφάλεια στους δρόμους. Βέβαια δεν μπορούν να λείψουν τα... κουτσομπολιά για "κόντρες" που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν.

We cover the Hellenic Dragster Championship. You can find timing data, photos and videos for every racer. We also cover tuning topics for cars and motorcycles. Another important issue is the illegal street racing and the safety on the roads. There is also a great forum and chat server where you can participate, although most of the comments and posts are in Greek language. Contact us for any matter you wish.

     
-
-
 
Execution & Transfer Time: 0,003 secs.